Apulanta - Tikkurila Festivaali - 2023

Apulanta suunnitteli vuoden 2023 Roosa nauhan: Keräys käynnistynyt

Kirjoittanut Arto Mäenpää - 21.9.2023

Kotimaisen rockin jättiläisiin lukeutuva Apulanta on saanut suuren kunnian sillä bändi sai toimia suunnittelijana vuoden 2023 Roosa-nauhalle. Roosa nauha -keräys alkaa tänään 21.9. ja on käynnissä 31.10. asti. Yhtye kertoo aiheesta Instagramissa seuraavaa:

”Meille osui valtaisa kunnia toimia vuoden 2023 Roosa-nauhan suunnittelijoina.

Syöpä on äärimmäisen epäreilu hyökkäys elämää vastaan. Siksi olemme halunneet tuoda Roosa nauha -kampanjaan yhteisen rintaman, joka koostuu rakkaudesta, yhteishengestä ja toivosta.

Tämän vuoden Roosa nauha- keräyksen teemana on lasten syövät. Suomessa sairastuu syöpään noin 160 lasta vuodessa. Lasten syöpien kohdalla olemme hyvin perustavanlaatuisten ja painavien asioiden äärellä. Roosa nauha -keräys voi kuitenkin olla ratkaiseva elementti, joka kääntää tilanteen voiton puolelle. Keräyksen tarkoituksena on kerätä rahaa syöpätutkimusta varten, jotta voidaan luoda yhä parempia hoitoja ja valoisampaa tulevaisuutta syöpään sairastuville lapsille sekä heidän perheilleen. Halusimmekin tuoda suunnittelemaamme Roosa nauhaan mukaan niitin, joka merkitsee viimeistä niittiä syövälle.

Roosa nauha -keräys alkaa tänään 21.9. ja on käynnissä 31.10. asti. Viiden euron hintaisia Roosa nauhoja myyvät K-ryhmän kaupat, S-ryhmän ketjut ja Lindex sekä alueelliset syöpäyhdistykset ympäri Suomen. Kaikki myyntipaikat löydät osoitteesta Roosanauha.fi

Tutkimuksen avulla vähennetään merkittävästi syöpäkuolemia ja kaikkien lahjoittajien tuella on suunnaton merkitys keräyksen onnistumisessa. Liity siis kanssamme rakkauden rintamaan ja lahjoita!”

Luetuimmat

Uusimmat