Apulanta - Tikkurila Festivaali - 2023

Apulanta ja Kuusakoski Oy käynnistävät hyväntekeväisyyskampanjan! – Mielilava Apulandiassa 15.6. alkaen

Kirjoittanut Arto Mäenpää - 12.6.2024

Apulanta ja Kuusakoski Oy ovat yhdistäneet voimansa ja lanseeraavat Mielilava-nimisen metallinkeräyslavan. Kampanjan tavoitteena on edistää kierrätystä, lisätä ihmisten ympäristötietoisuutta ja tukea samalla lasten ja nuorten mielenterveystyötä. Lavasta saatavat tuotot lahjoitetaan kokonaisuudessaan MIELI ry:lle.

Mielilava on sijoitettu kesän ajaksi Apulandiaan (Helsingintie 199, Lahti) ja ensimmäisen kerran sen voi nähdä Apulandian koko perheen Kierrätyspäivä-tapahtumassa lauantaina 15.6. Mielilavalle voi kuka tahansa käydä tuomassa esimerkiksi metallirunkoiset puutarhakalusteet, polkupyörät, kiukaat, kattilat tai vaikka vanhat tiskipöydät. Tapahtumassa on paikalla Mielilavan lisäksi muita paikallisia toimijoita ja kierrätysaiheista toimintaa lapsille.

On mahtavaa olla mukana näin tärkeässä projektissa, joka yhdistää musiikin, kierrätyksen ja nuorten hyvinvoinnin edistämisen,” sanoo Apulannan rumpali ja toimitusjohtaja Sipe Santapukki. ”Haluamme osoittaa, että pienilläkin teoilla voi olla suuri vaikutus, ja toivomme, että Mielilava innostaa ihmisiä osallistumaan tärkeän aiheen puolesta.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen
Mainos päättyy

Jokaisen metallinkeräykseen osallistuvan panos auttaa sekä ympäristöä että lasten ja nuorten mielenterveyttä. Kesän jälkeen Mielilava-kampanjaa on tarkoitus jatkaa yhteistyössä yritysten kanssa.

Apulandian koko perheen Kierrätyspäivä lauantaina 15.6. klo 10-13
Katso tapahtumainfo täältä.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen
Mainos päättyy