Apulanta lohkoo singlen tulevalta albumilta – Kuuntele Kämmenen kuva poskeen ja katso musiikkivideo

Kirjoittanut Arto Mäenpää - 26.8.2022

Apulanta julkaisi tänään uuden singlen lokakuussa ilmestyvältä albumilta ”Sielun kaltainen tuote”. ”Kämmenen kuva poskeen” on tummanpuhuva ja voimakas kappale ja voit kuunnella kappaleen tästä:

Kappale esiintyy tunnusbiisinä juuri ilmestyneessä Solar Filmsin tuottamassa Laitapuolen hyökkääjä -elokuvassa, joka kertoo jääkiekkoilija Marko Jantusen selviytymistarinan. Yhteistyössä elokuvan kanssa Kämmenen kuva poskeen -singlestä on kuvattu musiikkivideo, joka myös sai ensi-iltansa tänään. Lahdessa kuvatulla videolla nähdään bändin jäsenten lisäksi itse Marko Jantunen sekä otteita elokuvasta.

Joulukalenteri

Kaaoszinen joulukalenteri 2022 →

Kämmenen kuva poskeen on synkkien pilvien lapsi. Kun aloin kirjoittaa sitä, mielessä oli hiukan toinen lanka, kuin mihin teksti lopulta ohjautui. Joskus ne valitsevat itse tiensä. Kun perehdyimme leffan -ja Jarnan- tarinaan, tämä biisi nousi häkellyttävästi pintaan. Tuntui osuvan. Videota oli pitkästä aikaa tosi kiva tehdä. Leffaporukan kanssa on aina helppoa tehdä töitä ja jälki on sen mukaista. Hiki tuli, tosin.”, sanoo Toni Wirtanen.

”Sielun kaltainen tuote” -albumi julkaistaan lokakuussa 14.10. vinyylinä ja cd:nä.