Apulanta sai oman kanankakkalannoitteen ja nimikkokompostorin

Apulanta 2014Suomen kaikkien aikojen menestyneimpiin rock-yhtyeisiin lukeutuva Apulanta on ottanut askeleen kohti uusia aluevaltauksia. Yhtye on nimittäin yhdessä lannoiteyhtiö Biolanin kanssa lanseerannut oman kanankakkalannoitteensa sekä nimikkokompostorin. Näin ollen ympäristötietoinen yhtye pääsee toteuttamaan vihreää ajattelumalliaan. Lue tästä Biolanin johdon sekä Apulannan Sipe Santapukin kommentit yhteistyöstä:

Biolanin hallituksen puheenjohtaja Pekka Kariniemi kertoo Biolanta-lannoitteen sekä Apulanta-kompostorin taustoista:

”Biolan toteuttaa positiivista ympäristöanarkiaa. Meillä on huoli ympäristöstä ja vain kyseenalaistamalla ja haastamalla vallitsevan ja totutun toiminnan ja elämäntavan voimme saada aikaan muutosta. Haluamme edistää aktiivista ravinteiden kierrätystä ja tarjota tuotteita, jotka valitsemalla jokainen voi olla luomassa vihreämpää maailmaa.”

Apulannan rumpali Sipe Santapukki on kommentoinut asiaa seuraavasti:

”Kestävä kehitys on kaiken lähtökohta. Luonto ja ympäristö ovat asioita, joita kaikkien tulisi arvostaa. Meillä kaikilla on yhteinen koti, jonka saastuttaminen on yksi suurimmista synneistämme. En ikinä ole ymmärtänyt miten valtameri voi olla ruokapöytä ja vessanpönttö samanaikaisesti. Biolan tekee arvokasta työtä nimenomaan vesivarantojen vaalimisen puolesta.”

Kommentoi julkaisua