Apulanta soittaa keikan Helsingin uudistetulla Olympiastadionilla elokuussa 2021

28.6.2019 @ Provinssi, Kuva: Eevamaija Virtanen

Kotimaisen rockin suurimpiin yhtyeisiin lukeutuva Apulanta ilmoitti tänään Radio Rockin suorassa lähetyksessä esiintyvänsä kesällä 2021 uudistetulla Oympiastadionilla! Suomen suosituin yhtye täyttää ensi vuonna 30 vuotta, minkä kunniaksi bändi nousee suuremmalle lavalle kuin koskaan aikaisemmin. Konsertti kantaa teeman mukaisesti nimeä A30.

Apulannan matka on ollut uskomaton ja ainutlaatuinen alusta alkaen. Heinolassa vuonna 1991 perustettu yhtye on saavuttanut lähes kaiken mahdollisen. Apulanta on julkaissut ilmiömäisen suosion siivittämällä urallaan yhteensä 12 albumia, 5 kokoelmalevyä, livetallenteita ja lukuisan määrän EP:itä ja singlejä. Jokainen julkaisu on noussut virallisten listojen kärkeen ja lähes kaikki ovat myyneet jalometalliin oikeuttavia määriä. Bändi on esiintynyt vuosien varrella loppuunmyydyille keikka-areenoille ympäri maata, ja heistä on tehty mm. kirjoja ja elokuva.

Apulanta on ollut aina kaikessa tekemisessään itsenäinen suunnannäyttäjä ja valloittanut aitoudellaan koko Suomen kansan puolelleen. Olympiastadionilla tullaan kokemaan räjäyttävä kavalkadi kuolemattomia klassikoita ja uusimpia hittejä! Yhtyeen laulaja-kitaristi Toni Wirtanen kommentoi tulevaa keikkaa seuraavasti:

”Onhan nää stadionjuhlat suuruudenhulluudessaan ihan älytön ajatus, mutta kerranhan sitä vaan bändi täyttää 30! Tässä on ollut tämmöistä valotonta aikaa jo turhan kauan, niin kelattiin, että nyt on aika nostaa soihtu korkealle ja valaista tietä. A30:llä me halutaan olla pystyttämässä kirkasta majakkaa, jota kohti voidaan yhdessä kulkea. Me kaikki ansaitaan kunnon juhlat!”

Katso A30-konsertin trailerivideo tästä:

Konsertti on ikärajaton lukuunottamatta anniskelukatsomoa, permannon suositusikäraja on 12 vuotta.

APULANTA – A30 -Olympiastadion-konsertti
La 21.8.2021
Liput tulevat myyntiin ke 30.9.2020 klo 9.00 osoitteessa www.lippu.fi/apulanta
Liput alkaen 30,30e

Ostorajoitus: 8 lippua / asiakas.
Saatavissa myös VIP-paketteja.
Lisätiedot lipputyypeistä sekä VIP-paketeista osoitteesta: www.lippu.fi/apulanta

www.apulanta.fi

Kommentoi julkaisua