Arch Enemy palasi vihaa uhkuen takaisin parrasvaloihin: yhtyeen uusi kappale ”Deceiver, Deceiver” kuunneltavissa upean musiikkivideon kera

Kirjoittanut Arto Mäenpää - 21.10.2021
Kuva: Patric Ullaeus

Metallimusiikin uuden ajan legenda naapurimaastamme, Arch Enemy, julkaisee tänään ensimmäisen uuden julkaisunsa sitten vuoden ”Will to Power” -albumin jälkeen. Jacob Hansenin miksaama ja masteroima ”Deceiver, Deceiver” -single saa seurakseen myös uuden Patric Ullaeusin ohjaaman videon, jonka voit katsoa klo 18.00 alkaen tästä:

Kaupallinen yhteistyö

Vinyylien suosio kasvaa kasvamistaan - Backstage Rock Shop tuo myyntiin kiinnostavia harvinaisuuksia ja uudelleenjulkaisuja →

Arch Enemyn perustajajäsen ja pääasiallinen biisien kirjoittaja Michael Amott kommentoi:

”Hetkonen… Onko edellisestä Arch Enemy -julkaisusta kulunut jo neljä vuotta? Aikaa lentää… Varsinkin, kun on kiertueella ensin pari vuotta, sitten pitää hieman lomaa ja sitten saamme niskaamme v*ttu globaalin pandemian! Kaikilla on ollut hyvin raskasta nämä viimeiset pari vuotta, ja on todella hienoa nähdä, kuinka kaikki on nyt palaamassa normaaliin. Tämä tuntuu juuri oikealta hetkeltä palata musiikin julkaisun pariin. ”Deceiver, Deceiver” ei ole ehkä se iloisin kappale, mutta voitte uskoa, olemme hyvin innoissamme paluusta!”

Arch Enemy saapuu Suomeen ensi 2. marraskuuta 2022 osana tulevaa The European Siege -kiertuettaan. Katso kaikki keikkapäivät ja -paikat täältä. Liput keikoille ovat jo myynnissä.

Arch Enemy on:
Alissa White-Gluz – Laulu
Michael Amott – Kitara
Jeff Loomis – Kitara
Sharlee D’Angelo – Basso
Daniel Erlandsson – Rummut

archenemy.net
facebook.com/archenemyofficial
twitter.com/archenemymetal
instagram.com/archenemyofficial