Arch Enemy yhteistyöhön Amnesty Internationalin kanssa

Ruotsalainen metallilegenda Arch Enemy jatkaa yhteistyötä ihmisoikeusjärjestö Amnesty Internationalin kanssa 8.11. Ruotsista startanneella Khaos Over Europe -kiertueellaan. Yhtye ja Amnesty tekivät jo muutaman yhteistyökeikan, joten loistavasti toiminutta yhteistyötä jatketaan myös Euroopan kiertueella. Amnesty International on mukana osalla kiertueen keikoista jakamassa tietoa ’Expression Of Freedom’ -kampanjastaan.

Angela Gossow kommentoi:

”Amnesty International oli mukana keikoillamme jakamassa tietoisuutta ’Expression Of Freedom’- kampanjansa tiimoilta. Moni ihminen uhraa elämänsä taistellakseen terrorismia, rikollisuutta ja sortoa vastaan. Heidän uskomattoman rohkeutensa ja oikeutensa vuoksi on tärkeää tukea heidän taisteluaan vapauden puolesta! Jokainen meistä voi tehdä jotain: levittää sanaa sosiaalisessa mediassa, allekirjoittaa vetoomuksia, lahjoittaa rahaa tai liittyä rauhanomaisiin mielenosoituksiin”.

Jo Metcalf (Head of Art For Amnesty):

”Olemme todella riemuissamme Arch Enemyn tuesta ja yhteistyöstämme vapauden puolesta. Meille on kunnia työskennellä muusikkojen ja artistien kanssa, jotka eivät pelkää ajaa asiaamme. Toivomme, että kaikki jotka tulevat keikalle nauttimaan Arch Enemyn loistavasta showsta, antavat myös hieman aikaa Amnestyn kampanjalle.”

Kommentoi julkaisua