Santa Cruz

Archie Cruz avaa bändinsä välirikon syitä – ”Menin katkolle”

Kirjoittanut Ingeborg Roos - 22.2.2024

Enimmäkseen ulkomusiikillisista syistä otsikoissa roikkuva, tätä nykyä Santa Cruzin ainoa jäsen Archie Cruz kertoi Maikkarin haastattelussa hieman erilaisen version Los Angelesin tapahtumista, jotka johtivat muiden jäsenten lähtemiseen bändistä. Aiemmin Cruz sälytti syyn Viper Roomin keikan peruuntumisesta bänditovereidensa harteille mutta myöntää nyt olleensa itse isompien ongelmien takana. Cruz kertoo:

”Itselläni oli bailuvaihe päällä. Se oli syy, minkä takia kitaristi sanoi, ettei halua soittaa keikkaa. Liika biletys johti varmaan keikan perumiseen. Menin katkolle ja raitistuin, nyt olen sillä linjalla. Treenaan ihan hemmetisti ja olen ollut myös sometauolla.

Olen ollut raittiina sen jälkeen, kun tulin Suomeen. Käyn kaksi kertaa viikossa harrastamassa brasilialaista jujutsua ja kaksi kertaa viikossa punttisalilla. Niihin puran energiani.”

Cruz myöntää, että raitistumisen jälkeen on ollut haastavia päiviä mutta toteaa, että on palkitsevaa huomata, kuinka kunto ja fiilis rupeavat kohenemaan. Cruz myös valottaa tulevaisuuden suunnitelmiaan, joihin kuuluu musiikin tekeminen suomeksi.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen
Mainos päättyy

”Teen nyt suomenkielistä musiikkia. Se on mulle uusi juttu ja on tuntunut hyvältä tehdä biisejä suomeksi.
Mulla on demoja tosi paljon. Mietimme niistä, mihin suuntaan sitä viedään, ja minkälaista musaa lähdetään tekemään. Sieltä tulee aika hyvänkuuloista materiaalia.”