Arionin laulajan Lassi Vääräsen tulkinta Avenged Sevenfoldin ”Nightmare” -hitistä kuunneltavissa

Kirjoittanut Arto Mäenpää - 17.3.2022

Arion-solisti Lassi Vääränen on tehnyt version Avenged Sevenfoldin jättihitti ”Nightmaresta” yhdessä kitaristi Karim Elbannan kanssa. Vääränen halusi käyttää talven keikkojen siirtymisestä vapautuneen ajan hyödyksi ja haastaa itseään laulajana. Väänänen kertoo päätöksestään coveroida Avenged Sevenfoldia seuraavaa:

”Avenged Sevenfoldin laulajan M. Shadowsin uniikki soundi laulajana ja karisma ovat viehättäneet mua jo pitkään. Nautin siitä kun täysin puhtaasta laulusoundista hypätään brutaalin screamlauluun ja takaisin puhtaaseen. Näen paljon yhtäläisyyksiä meidän laulusoundeissa ja pidän itseäni myös hyvin monipuolisena laulajana. Nightmare on ehdottomasti yksi bändin parhaista biiseistä ja laulujen osalta hyvin haastava, joten halusin lähteä testaamaan, miten se taipuu itseltä. Lopputulokseen olen enemmän kuin tyytyväinen.”

Viime vuonna kolmannen albuminsa ”Vultures Die Alone” julkaissut Arion nähdään keikoilla huhtikuussa Suomessa Helsingin On The Rocksissa, Turun Apollossa ja Tampereen Yo-talolla.

Karim Elbanna ylläpitää jjdoge.com -sivustoa, josta löytyy kitara- ja bassotunteja, midi-rumpupaketteja sekä kaikkea muuta musiikkiin liittyvää.