Armored Saintin John Bush muistelee aikaa, jolloin kieltäytyi pestistä Metallican laulajana: ”Kohtaloni ei vain ollut olla Metallican laulaja”

Kirjoittanut Samuel Järvinen - 3.1.2022

Metallijätti Metallican James Hetfield kertoi jonkin aikaa sitten SiriusXM-radiokanavan ohjelmassaan niistä ajoista, kun Metallicaan etsittiin laulajaa. Laulajaksi pyydettiin Anthraxista ja Armored Saintista tunnettua John Bushia, joka kuitenkin kieltäytyi pestistä.

Nyt Bush itse muistelee noita aikoja tuoreessa Waste Some Time -ohjelman haastattelussa.

Kaupallinen yhteistyö

Vinyylien suosio kasvaa kasvamistaan - Backstage Rock Shop tuo myyntiin kiinnostavia harvinaisuuksia ja uudelleenjulkaisuja →

”Olen puhunut tästä jo monta vuotta. Tulen aina olemaan todella imarreltu siitä, että minua pyydettiin liittymään Metallicaan 80-luvun alussa. Sanon aina, että se ei vain ollut kohtaloni. Kenenkään muun ei olisi pitänyt olla Metallican laulaja kuin James Hetfieldin. Sen oli tarkoitus olla niin, ja niin minä sen näen. Kuten sanoin, olen aina oleva imarreltu siitä, että minut liitetään bändin historiaan – se on niin sanotusti suuri sulka hattuuni – mutta loppujen lopuksi kohtaloni ei vain ollut olla Metallican laulaja. Minulla oli erilainen kohtalo tiedossa”, Bush kertoo.

Hetfieldin itsensä mukaan Bush oli kertonut olevansa niin kiireinen oman bändinsä kanssa, että suunnitelma kaatui siihen.

”John Bush oli laulaja, johon tutustuimme läheisesti. Yritimme saada hänet bändiin laulajaksi, mutta se ei toiminut, koska hän oli niin omistautunut Armored Saintiin ja bändikavereihinsa.”