As Cities Burn julkaisi uuden singlen ”Chains” – uusi albumi tulossa kesäkuussa

Post-hardcore-yhtye  on julkaissut uuden singlen ”Chains” sekä ilmoittanut julkaisevansa uuden albumin sitten vuoden 2009. Voit kuunnella uunituoreen singlen uutisen lopusta. Uusi albumi kantaa nimeä ”Scream Through The Walls”, ja se julkaistaan 7. kesäkuuta /Equal Vision Recordsin toimesta. Yhtyeen TJ Bonnette kommentoi:

As Cities Burn has always been about creating music that is real and true to ourselves. We didn’t know that things would circle back around allowing us to work on another album together, but life’s a crazy thing. We are truly thankful for each and every person who’s supported our band throughout the years and we’re excited to share our new album, ’Scream Through The Walls’, with you.”

Albumin kappalelista ja kansitaide:
1. Live Convinced
2. Broadway
3. 2020 AD
4. Hollowed Out
5. Maybe
6. Chains
7. Bright White Light
8. Blind Spots
9. Venture
10. Die Contrary

Kommentoi julkaisua