As I Lay Dying julkaisi uuden kappaleen “Destruction Or Strength” – tuotot ohjataan bändin kiertuetiimille ja hyväntekeväisyyteen

Yhdysvaltalainen metalcoren lippulaiva  julkaisi tänään uuden kappaleensa “Destruction Or Strength”. Kappale nauhoitettiin alun perin yhtyeen vuonna 2019 julkaistun ”Shaped By Fire” -albumin sessioissa.

Yhtye on nyt päättänyt julkaista kyseisen kappaleen ja sen ohessa myös uuden t-paidan, ja kummankin tuotto ohjataan kokonaisuudessaan bändin kiertuetiimille sekä Feeding San Diego -hyväntekeväisyysjärjestölle.

”Olemme tietoisia siitä, että tämä on todella epävakaata aikaa kaikille, joten ei ole mitään painetta osallistua tähän. Me toivomme vähintään sitä, että uuden musiikin jakaminen tulee vaikuttamaan positiivisesti niihin, ketkä haluavat sitä kuulla”, yhtye kirjoittaa sosiaalisessa mediassa jakamassaan julkaisussa.

Kappaleen voi käydä lataamassa digitaalisesti täältä, ja sen ohessa julkaistun paidan voi ostaa puolestaan täältä.

Vuonna 2014 bändin laulaja Tim Lambesis tuomittiin vankilaan kuudeksi vuodeksi silloisen vaimonsa tappamisen suunnittelemisesta palkkamurhaajan avulla. Suunnitelma ei johtanut mihinkään, mutta Lambesis istui vankilassa aina vuoteen 2016, jonka jälkeen hän pääsi ehdonalaiseen vapauteen. Bändi teki paluun vuonna 2018.

Kommentoi julkaisua