As I Lay Dying julkaisi uuden lausunnon Nick Hipan lähtöön liittyen

Kirjoittanut Samuel Järvinen - 21.9.2021

Yhdysvaltalaisen, metalcoren suurimpiin yhtyeisiin lukeutuvan As I Lay Dyingin kitaristi Nick Hipa jätti yhtyeen hiljattain. Hipa kertoi silloisessa tiedotteessaan, että hän kokee paluuseen johtaneiden syiden menettäneen merkityksensä, ja että hän ei pitänyt yhtyeen pinnallisista pyrkimyksistä.

Kaupallinen yhteistyö

Vinyylien suosio kasvaa kasvamistaan - Backstage Rock Shop tuo myyntiin kiinnostavia harvinaisuuksia ja uudelleenjulkaisuja →

Nyt yhtye on jälleen julkaissut sosiaalisessa mediassa uuden tiedotteen Hipan eroon liittyen.

”Olemme olleet viimeiset yli 18 kuukautta piilossa sopeutumassa takaisin normaaliin kotielämään, kun maailma yrittää selvitä Covid-pandemiasta. Meille on suuri ilo nähdä, että live-tapahtumat palaavat ja monet kollegamme ja ystävämme palaavat elämänsä intohimon pariin, keikkojen soittamiseen”, yhtye aloittaa ja jatkaa:

”Kiertueiden ja AILDin kanssa luovan toiminnan tauottua olemme huomanneet pohtivamme, mihin suuntaan meidän jokaisen on otettava suunta bändinä sekä yksilöllisesti että kollektiivisesti. Arvostamme faniemme ja lähiyhteisömme kärsivällisyyttä bändin virallisen lausunnon suhteen Nick Hipan lähdöstä AILDista yli vuosi sitten.”

”Loput AILDin jäsenet kunnioittavat Nickin päätöstä jättää bändi ja lähteä uudelle elämänpolulle. Muistelemme varmasti lämmöllä monia hienoja muistoja, kokemuksia ja saavutuksia, jotka jaoimme yhdessä vuosien varrella. Tuemme ja kannustamme Nickiä kaikissa hänen pyrkimyksissään AILDin jälkeen ja toivotamme hänelle kaikkea hyvää jatkossa.”

”Kiitos faneillemme ymmärryksestä ja päivitämme kaikille pian lisää AILDin tulevaisuuden suunnitelmista.”