As I Lay Dying -laulaja Tim Lambesis ylistää bändin uutta kokoonpanoa: ”Toivomme paljon tulevaisuudelta”

Kirjoittanut Samuel Järvinen - 20.7.2022

Metalcore-yhtye As I Lay Dyingin riveistä ovat tänä vuonna lähteneet jo basisti-laulaja Josh Gilbert sekä rumpali Jordan Mancino. Bändissä laulaja Tim Lambesiksen sekä kitaristi Phil Sgrosson tilalla soittavat tällä hetkellä rumpali Nick Pierce (ex-Unearth), basisti-laulaja Ryan Neff (Miss May I) ja kitaristi Ken Susi (Unearth).

Bändi julkaisi sosiaalisessa mediassa kirjoituksen, jossa uusi kokoonpano saa kehuja.

Kalenterikuva 2023
Joulukalenteri

Kaaoszinen joulukalenteri 2023 →

”Phil ja Tim eivät voi sanoin kuvailla, kuinka paljon arvostamme sitä, että saimme Kenin, Ryanin ja Nickin mukaan ensimmäiselle kiertueellemme. AILD joutui pandemian aikana melko hankalaan tilanteeseen, jossa bändi piti pitää pinnalla keinolla millä tahansa. Oli paljon stressiä ja epävarmuutta siitä, löytäisimmekö tiimin, johon voisimme luottaa esiintymään sillä tasolla, jota tämä bändi vaatii, ja joka pystyisi ylläpitämään positiivista työ- ja asuinympäristöä varmistaakseen, että kaikki olisivat tyytyväisiä ollessaan osa tätä bändiä mahdollisesti pitkällä aikavälillä.”

”Oli todellinen ilo katsoa lavalla ympärilleen ja nähdä hymyjä kaikkien kasvoilla tai nähdä heidän päästävän irti mahdollisesta virheestä ja palaavan takaisin pitämään hyvää fiilistä yllä. Tuntuu hyvältä nähdä jäsenten nauravan ja hymyilevän ennen ja jälkeen keikan. Välillä olimme kovia itsellemme vain siksi, että halusimme tehdä parhaamme joka hetki joka ilta. Selvisimme vaikeista hetkistä yhdessä. On ollut todella hyvä, että meillä on ollut kavereita, joiden viestintä yhdistyy meidän tasollamme todelliseen ammattitaitoon.”

”Odotamme innolla, että voimme jatkaa tätä suhdetta Timin, Philin, Kenin, Ryanin ja Nickin kanssa, joten kiitämme kaikkia, jotka tukevat edelleen AILD:iä, ja toivomme paljon tulevaisuudelta.”

Luetuimmat

Uusimmat