As I Lay Dyingin Josh Gilbert ilmoittaa jättävänsä yhtyeen

Kirjoittanut Samuel Järvinen - 16.5.2022

Metalcore-yhtye As I Lay Dyingin basisti-laulajana tunnettu Josh Gilbert jättää pitkäaikaisen yhtyeensä. Bändi tiedotti Gilbertin lähdöstä sosiaalisessa mediassa mainiten syyksi Gilbertin muut taiteelliset mielenkiinnot.

”AILDin sisällä on tapahtunut useita muutoksia, jotka haluaisimme jakaa faniemme kanssa. Parin viime vuoden tauko tien päällä ja epävarmuus siitä, miten tai milloin kiertueet alkavat taas, on antanut aikaa miettiä uusia pyrkimyksiä elämässä AILDin lisäksi”, yhtyeen tiedote alkaa, ja jatkuu:

”Josh Gilbert on päättänyt jättää AILDin ja jatkaa muiden musiikillisten mahdollisuuksien parissa. Josh on ollut AILD:n vahva musiikillinen tukija siitä lähtien, kun hän liittyi AILD:iin vuonna 2007, joten olemme kiitollisia kaikesta hänen panoksestaan ja ystävyydestään vuosien varrella. Toivotamme hänelle kaikkea hyvää ja olemme innoissamme nähdessämme, minne tämä uusi polku vie hänet elämässään.”

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen
Mainos päättyy

Yhtye kertoo suorittavansa jo sovitut kesän keikat uuden basistin voimin. Mukaan keikoille saapuu Miss May I -yhtyeen Ryan Neff.

”Olemme kiitollisia siitä, että Miss May I:stä tuttu Ryan Neff hoitaa basson ja vokaalit tulevilla kiertueillamme. Tapasimme Ryanin ensimmäisen kerran Mexico Cityssä soittaessamme yhdessä vuonna 2012, joten olemme innoissamme saadessamme jakaa lavan tutun kasvon ja lahjakkaan muusikon kanssa.”

Kakkoskitaristin rooliin tulevalla kiertueella astuu Unearthin Ken Susi.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen
Mainos päättyy

Luetuimmat

Uusimmat