As I Lay Dyingin kiertueelta jättäytynyt rumpali Jordan Mancino erotettiin bändistä: ”Meidän pitää löytää muita ratkaisuja bändin jatkamiseksi ilman Jordania”

Kirjoittanut Samuel Järvinen - 20.6.2022

Uutisoimme hetki sitten, että metalcore-yhtye As I Lay Dyingin rumpali Jordan Mancino jättäytyi pois bändin tulevalta kiertueelta. Mancino oli ilmoittanut syyksi bändin sisäiset ongelmat, joita ei ratkaistu kunnolla.

Nyt yhtyeen johtohahmo Tim Lambesis ilmoittaa, että Mancino on erotettu yhtyeestä virallisesti. Syynä päätökselle on Lambesiksen mukaan katkos kommunikaatiossa Mancinon puolelta.

Kalenterikuva 2023
Joulukalenteri

Kaaoszinen joulukalenteri 2023 →

”Noin kahden viime vuoden aikana Jordan on erkaantunut muista AILD:n jäsenistä ilmoittamalla meille, että hän haluaa jatkossa puhua vain lakimiesten kautta. Jäljellä olevat jäsenet ovat yrittäneet lukuisia kertoja sopia Jordanin kanssa, jotta löydettäisiin yhteinen perusta AILD:n jatkamiselle terveellä ja myönteisellä tavalla”, Lambesiksen tiedote alkaa.


”Valmistellessaan pandemian jälkeistä bänditoimintaa jäljelle jääneet jäsenet kokivat epäreiluksi sen, että joku, joka kieltäytyi osallistumasta tai kommunikoimasta avoimesti, haittaisi tavoitteitamme. Mielestämme tämä ei ole tehokas tapa bändin (tai yrityksen) tuottavaan toimintaan. Tarjosimme Jordanille mahdollisuutta kokoontua yhteen ja jammailla vanhoja kappaleita tai vaikka vain mennä huoneeseen yhdessä keskustelemaan viikkoja ennen vahvistettua määräaikaa, ennen kuin täytyisi löytää sijaisrumpali tulevia kiertueita varten. Emme saaneet mitään vastausta, kunnes saimme oikeudenkäynnillisiä asiakirjoja, joiden mukaan Jordan halusi jättää bändin ja odotti vastineeksi maksua.”


”Jäljellä olevat jäsenet ovat sitä mieltä, että meidän on löydettävä muita ratkaisuja AILDin jatkamiseksi ilman Jordan Mancinoa. Tässä tilanteessa ei ole mitään henkilökohtaista millään tavalla. Haluamme jatkaa musiikin soittamista, emmekä voi olla tehokas tiimi, jos yksi jäsen haluaa rajoittaa kaikkea edistystä ja tuottavuutta kieltäytymällä kommunikoimasta.”


”Jäljellä olevat jäsenet, jotka kirjoittavat kappaleita, hoitavat kiertueiden logistiikkaa, oheistuotteiden myyntiä jne. ovat varmoja siitä, että voimme jatkaa luovia tavoitteitamme eteenpäin helpommin tietäen, että kaikki jäsenet, tuottajat, agentit, miehistön jäsenet jne. ovat innostuneita olemaan mukana. AILDin kantava voima on edelleen hyvin tallella.
Jordan on jo pitkään soittanut AILDin kappaleita erittäin hyvin, ja hänen rumputyöskentelynsä erityisesti aiemmilla levyillämme todella edisti koko genreä. Olemme ikuisesti kiitollisia hänen panoksestaan ja jakamistamme hyvistä hetkistä.”

Luetuimmat

Uusimmat