Asking Alexandria julkaisee tänään uuden EP:n Never Gonna Learn

Kirjoittanut Arto Mäenpää - 21.1.2022

Asking Alexandrian suunnilla kuhisee. Brittipoppoo on juuri julkaissut Euroopan ja Iso-Britannian kiertueen päivämäärät ja myöhemmin tänä vuonna on luvassa seuraavan Yhdysvaltain headline-kiertueen julistus. Lisäksi bändi debytoi viime vuoden viimeisellä viikolla ”Alone Again”-singlellään U.S. active rock radio listan paalupaikalla. Aikaisemmin julkaistun ”Never Gonna Learn” -sinkun jatkoksi julkaistaan tänään kolme uutta kappaletta, joista muodostuu bändin uunituore EP.

2021 oli jälleen hieman erikoisempi vuosi meille kaikille, joten halusimme antaa faneillemme jotain spesiaalia ja polkaista uuden vuoden käyntiin näyttävästi! Meinasimme julkaista ensin vain singlen, mutta halusimme antaa kuulijoille hieman ekstraa, joten päätimme julkaista vielä kaksi täysin uutta kappaletta ja tehdä tästä EP:n. Toinen biisi on meille hyvin rakas ja tärkeä, ja toinen on tehty yhteistyössä Maria Brinkin kanssa! Emme malta odottaa keikoille pääsyä ja toivomme että fanit rakastavat näitä uusia kappaleita yhtä paljon kuin mekin”, kitaristi Ben Bruce hehkuttaa.

Kaupallinen yhteistyö

Vinyylien suosio kasvaa kasvamistaan - Backstage Rock Shop tuo myyntiin kiinnostavia harvinaisuuksia ja uudelleenjulkaisuja →

Vuonna 2005 Yhdysvalloissa perustetun In This Momentin keulahahmo Maria Brink kertoo myös olevansa innoissaan yhteistyöstä: ”Olemme tunteneet Askin Alexandrian tyypit jo vuosia ja on mahtavaa päästä viimeinkin tekemään yhteistyötä! He ovat äärimmäisen lahjakkaita muusikkoja ja heidän kanssaan todella hauskaa työskennellä. En malta odottaa, että kaikki pääsevät kuulemaan kappaleen ja olen kiitollinen kun sain olla mukana sen tekemisessä.

Voit kuunnella ”Never Gonna Learn” EP:n kokonaisuudessaan tästä: