Asking Alexandria julkaisee uudelleen viimeisimmän albuminsa kuuden bonusbiisin kera: katso traileri

Englantilainen, metalcorea soittava aikoo julkaista uudelleen viimeisimmän, ”Asking Alexandria” -nimellä kulkevan albuminsa kuuden bonusbiisin kera ”LP5 DLX” -nimisenä julkaisuna. Yhtyeen kitaristi Ben Bruce on kertonut julkaisusta seuraavaa:

”We are excited to celebrate the release of our self-titled album by sharing with you this deluxe edition that includes some extra goodies for you all to enjoy, including the very first idea/recording of ’Rise Up’ and an all-new, full-band performance of our dark single ’Vultures’. I hope you all enjoy these new renditions of some of our favorite songs from the last album. We love you guys and can’t wait to share what’s next with you all!”

Voit katsoa julkaisun tiedot ja siihen liittyvän trailerin alta:

01. Alone In A Room
02. Into The Fire
03. Hopelessly Hopeful
04. Where Did It Go?
05. Rise Up
06. When The Lights Come On
07. Under Denver
08. Vultures
09. Eve
10. I Am One
11. Empire (feat. Bingx)
12. Room 138
13. Into The Fire (radio edit)
14. Vultures (Rock Version)
15. Where Did It Go? (Hyro The Hero Mash Up)
16. Perfect (Live From Sirius XM)
17. Rise Up (Original Demo)
18. Alone In A Room (Acoustic)
19. Alone In A Room (Dex Luthor Remix)

Kommentoi julkaisua