Asking Alexandria veti energisen shown Tampereella

Maanantai, tuo keikkapäivien Aina Inkeri Ankeinen. Miksi ihmeessä kukaan innostuisi lähtemään keikalle heti viikonlopun jälkeen? Kyllä muuten innostuu, jos keikkaileva bändi on riittävän kova!

Pakkahuoneella 20.3.2017

Pakkahuoneelle oli saapunut äänekäs porukka seuraamaan brittiläis-amerikkalaista ihmettä, ja bändit toimittivat hienon illan faneilleen. Keikka oli sallittu myös alaikäisille ja tämä toi ilahduttavasti lisää energiaa yleisöön. Teini-iässä kaikki on vaikeaa, mutta rokkitähdet ovat suurempia ja kauniimpia kuin mikään muu maan päällä, ja heitä fanitetaan intohimoisesti. Tämä näkyy keikoilla ennen kaikkea positiivisesti.

Tampereella 20.3.2017

Missasin illan korkanneen Bohemian Groven, mutta ehdin sopivasti paikalle todistamaan yhdysvaltalaisen The World Aliven jytkettä. Bändi tarjoili lennokkaan shown ja oli selkeästi yleisön mieleen, sillä lava jäi suorastaan hehkuvaksi Asking Alexandriaa varten.

Asking Alexandria Pakkahuoneella 20.3.2017

Brittiherrasmiesten astellessa lavalle oli yleisön kiljunta jokaisen jäsenen kohdalla korvia huumaavaa. Todettakoon, että näin valokuvaajana on mielettömän hieno paikka olla kuvauspitissä bändin ja pauhaavan yleisön välissä. Yhtään biisiä en ollut ennen kuullut, mutta keikka imaisi mukaansa ja hurmioitunut fanikunta piti takanakasti tunnelmaa yllä. Kaverini varoitteli, että laulaja Danny Worsnopin välispiikit tuppaavat olemaan näennäisen hauskoja, ja kieltämättä tarjolla oli hetkittäin hieman ala-arvoista koululaishuumoria.

Asking Alexandria Pakkahuoneella 20.3.2017

Jotain erityistä näissä -bändeissä tosiaan on. Viimeisen vuoden aikana olen ehtinyt todistamaan Asking Alexandrian ja The World Aliven lisäksi Bullet For My Valentinen ja Sonic Syndicaten, joita kaikkia yhdistää hurja, suoraan yleisön sydämiin säteilevä lavaenergia.

Teksti ja kuvat: Outi Puhakka

Kommentoi julkaisua