Assemble The Chariots tähdittämään vuoden viimeistä Kaaosklubia

Assemble The Chariots / Kuva: Joni Koivu

Tämän vuoden viimeinen Kaaosklubi kokoaa Helsingin Bar Loosen lavalle yhteen täydellisen core kattauksen! Luvassa uskomaton keikkailta ja täydellinen päätös vuoden Kaaosklubeille. Tuttuja bändejä varmasti, nyt uusilla vivahteilla ja jäsenillä itse kukin. Iltaa ei siis todellakaan kannata missata! Erityisilta ansaitsee erityiskohtelun, joten illan ovet avataan puoli tuntia aiemmin kun yleensä, jolloin saamme bändeiltä pidemmät keikat.
Illassa isosti mukana myös Jägermeister.

Aikataulu:
20:00 Ovet
20:30 ATLAS
21:30 Countless Goodbyes
22:30 Assemble the Chariots

ATLAS
Juuri uudeksi jäsenekseen One Morning Left yhtyeestä tutun Leevi Luodon kiinnittänyt Atlas on 2016 perustettu viisihenkinen ’’Northcore’’ bändi Nokialta. Bändin soundi on sekoitus jyrääviä riffejä, tarttuvia melodioita ja maalailevia äänimaisemia jotka tihkuvat pohjoisen synkkyyttä. Bändi on julkaissut vuoden 2016 alussa ”Northern Lights” EP:n ja sai juuri valmiiksi ensimmäisen täyspitkän albumin nauhoitukset. Atlaksen armoton live show on valloittanut keikkalavoja ympäri Suomea ja Baltiaa ja saapuu nyt Bar Looseen täysin uuden tuotannon ja shown kanssa.

Yhtye nähdään Kaaosklubi keikalla ensimmäistä kertaa uudella kokoonpanolla ja täysin uusitulla keikkasetillä!

Atlas – Borealis

Seuraa bändin menoa:
https://www.facebook.com/atlasfin/

Countless Goodbyes
Porilainen Countless Goodbyes palaa keikkalavoille uuden laulajansa kanssa kovempana kuin koskaan! Yhtye on Suomen metalcore -skenen kuumimpia nimiä, joka on jakanut keikkalavoja oman genrensä suurimpien nimien, kuten August Burns Redin kanssa vaikka ensimmäinen kokopitkä albumi on vasta tuloillaan.

Yhtyeen toinen esiintyminen uuden laulajansa kanssa ottaa nyt paikkansa Kaaosklubissa. Keikalla yhtye esittää myös muutaman kappaleen tulevalta albumiltaan. Esimerkillistä lavatoimintaa näyttävä Countless Goodbyes asettaa keikoillaan riman hyvin korkealle, ja pitää huolen ettei energisyydestä ole puutetta!

Countless Goodbyes – All The Fears

Seuraa bändiä:
https://www.facebook.com/CountlessGoodbyesOfficial/

Assemble the Chariots
Pääkaupunkiseudulta ponnistava äärimmilleen viritetty Assemble the Chariots on yhdistelmä useita raskaan metallin elementtejä, jylhiä orkestraatioita ja avaruuteen sinkoavia melodioita! ATC kiinnitti juuri uudeksi laulajakseen muun muassa Watery ja Purify The Wasted yhtyeistä tutun Onni Holmströmin. Onnin monipuoliset vokaalit tuovat ATC:lle varmasti uutta ulottuvuutta ja yhtye julkaiseekin Kaaosklubin keikalla uuden singelnsä esiintyen samalla ensimmäistä kertaa tällä kokoonpanolla.

Assemble The Chariots – The Expedition

Seuraa bändin nousua:
https://www.facebook.com/assemblethechariots/

Tapahtuma Facebookissa:
https://www.facebook.com/events/189960518243723/

Kaaosklubissa mukana:
Kaaoszine
Jägermeister
Soundtools Oy
Orelo
Finnish Heavy Metal Fans
Bar Loose
Iggy’s Bar & Food Joint

Kaaosklubi
Bar Loose, Annankatu 21

Liput 7€ + narikka 1,5€

Kommentit