Aston Kalmari julkaisi sinkkulohkaisun esikoisalbumiltaan

Saisiko olla uunituore annos uutta suomenkielistä rockmusiikkia?

Lappeenrantalainen suomirockyhtye Aston Kalmari on julkaissut esikoisalbuminsa ensimmäisen singlelohkaisun nimeltään ”Äiti oli taas oikeessa”.

Yhtyeen laulaja Aleksi Arola kuvailee kappaletta takuuvarmaksi tanssittajaksi: isoilla kertosäkeillä varustettu, loppua kohden kasvava rockralli on helposti lähestyttävä teos. Itseironisilla lyriikoilla iloisesti eteenpäin polkeva laulu kätkee kuitenkin sisäänsä surullisen tarinan syrjäytymisestä ja yksinäisyydestä.

Kappale on maistiainen myöhemmin keväällä julkaistavasta, kymmenen kappaletta sisältävästä esikoisalbumista, jonka laulujen aiheet ovat tarinoita elävästä elämästä. Albumi on äänitetty Teemu Aalto Music Productionsin studiolla Kotkassa.

Aston Kalmari oli alun perin tarkoitettu laulaja-lauluntekijä Aleksi Arolan akustiseksi sooloprojektiksi. Edellisten bändiprojektien jättämä polte livenä esitettyyn rockmusiikkiin kävi kuitenkin liian kuumaksi, ja sooloartistinimike sai jäädä historiaan. Marraskuussa 2018 bändi kasvoi nelihenkiseksi ja yhtye on nuoresta iästään huolimatta ehtinyt keikkailla aktiivisesti ympäri Suomea.

Aston Kalmari:
Laulu/kitara: Aleksi Arola
Soolokitara/taustalaulu: Samu Pellikka
Basso/taustalaulu: Ville Vuorio
Rummut: Markus Tuhkalainen

Kommentoi julkaisua