Atreyu julkaisi vaihtoehtoisen version ”The Time Is Now” -kappaleestaan

Yhdysvaltalainen metalliyhtye Atreyu julkaisi vaihtoehtoisen version ”The Time Is Now” -kappaleestaan, joka on mukana bändin ”In Our Wake” -albumin luksusversiossa. Alun perin ”In Our Wake” -albumi ilmestyi vuonna 2018 Spinefarmin kautta.

Yhtyeen rumpali-laulaja Brandon Saller kommentoi tulevaa luksusjulkaisua:

“I’m excited for these songs to see the light of day. To us, these are songs that we loved, but didn’t find a space within the album as a unit. To further that, we’re excited to have some older material that only saw limited release be fully available for our fans. As for the re-imagined tracks from ‘In Our Wake,’ this is something brand new to us and it was a really fun moment for us to re-think these songs. They turned into something special that we feel stand on its own.”

Kuuntele ”The Time Is Now” -kappaleen erilainen versio:

Kappaleen alkuperäinen versio:

”In Our Wake” -albumin luksusversio sisältää seuraavat lisäkappaleet:
13 – “In Our Wake” (akustinen versio)
14 – “The Time Is Now” (vaihtoehtoinen versio)
15 – “Generation”
16 – “Straight To Hell”
17 – “So Others May Live”
18 – “Stronger Than Me”
19 – “When The Day Is Done”

Kommentoi julkaisua