Atreyu vahvistaa erkanemisen solisti Alex Varkatzasin kanssa

Musiikkimediassa liikkui hetki sitten tieto siitä, että Atreyun ja bändin pitkäaikaisen solistin, Alex Varkatzasin, tiet olisivat eronneet. Mies itse kiisti tiedon ”fake newsina”, mutta alkoi julkisesti puhua suunnitelmistaan perustaa uuden yhtyeen.

Nyt Atreyun suunnalta on tullut virallinen vahvistus tiedolle siitä, että Varkatzas ei tosiaan enää ole mukana yhtyeessä. Teiden erkanaminen vaikuttaa lausunnon perusteella tapahtuneen sovussa ja yhteisymmärryksessä.

”Olemme olleet bändi jo yli 20 vuotta. Tuona aikana olemme eläneet unelmaamme ystävinä ja veljinä. Matkustimme ympäri maailmaa tehden sitä mitä rakastamme, ja olemme olleet onnekkaita päästessämme soittamaan musiikkia niin upealle fanikunnalle, joka on antanut meille mahdollisuuden jakaa upeimmat hetkemme kanssaan”, yhtye kertoo ja jatkaa:

”Nyt meille kaikille on tullut muutoksen aika. Alex Varkatzas seilaa nyt pois omalla laivallaan ja jättää Atreyun. Hän ei tule katoamaan, eikä tule myöskään Atreyu. Meillä on toisiamme kohtaan vain rakkautta ja ymmärrystä, emmekä malta odottaa nähdä, mitä hän seuraavaksi tekee. Pysykää kuulolla tulevien projektien varalta, toivotamme hänelle menestystä kaikissa tulevissa hankkeissaan. Atreyun seuraava seikkailu on jo täällä. Rakastamme teitä, nähdään pian.”

Kommentoi julkaisua