Attila

Attilan solisti Chris Fronzak haluaisi ostaa ja elvyttää Warped Tourin: ”Haluan todistaa maailmalle, että rock ei ole kuollut”

Kirjoittanut Samuel Järvinen - 13.11.2019
Attila

The Vans Warped Tour oli kenties yksi legendaarisimmista kiertuieista, joka kiersi ympäri Yhdysvaltoja vuosittan aina vuodesta 1995 lähtien. Erityisesti punk rockille merkittävä festivaali järjestettiin viimeistä kertaa vuonna 2018, ja tänä vuonna sitä on juhlistettu kesällä kolmen eri tapahtuman muodossa.

Nyt metalcore-yhtye Attilan solistina tunnettu Chris Fronzak on ilmaissut halunsa ostaa The Vans Warped Tourin, jotta se voitaisiin jälleen elvyttää. Fronzak kirjoitti ajatuksistaan Twitter-tilillään, jossa hän myös esitti ehdotuksensa Kevin Lymanille – miehelle The Vans Warped Tourin takana. Fronzak kirjoittaa:

”Haluaisin todella tuoda The Vans Warped Tourin takaisin. Järjestetään tapaaminen, Kevin Lyman. Lupaan, etten tule tuottamaan pettymystä.

Olen ollut osa musiikkimaailmaa jo yli 15 vuotta, olen luonut oman urani, luonut elämäntyylin, levy-yhtiön ja olen jopa ostanut levy-yhtiön, joka oli suosikkini nuorena. Voisin ihan yhtä hyvin siirtyä johtamaan suosikkikiertuettani ja luoda jotain tuleville sukupolville. Maailma tarvitsee sitä.

Olen miettinyt tätä rehellisesti sanottuna jo 2 vuotta. Olen luonut tähän aikaan sopivan bisnesmallin, joka toimisi sekä bändien että The Vans Warped Tourin kohdalla. Haluan todistaa maailmalle, että rock ei ole kuollut”.

 

Jutun kirjoitushetkellä Lyman ei ole julkisesti vastannut Fronzakin ehdotukseen.