August Burns Red sekä Amaranthe Porispereen

August Burns RedNeljättä kertaa Porin Kirjurinluodolla järjestettävästä -festivaalista nautitaan tänä vuonna viikkoa totuttua myöhemmin eli 8.-10. elokuuta. Porispere-organisaatio lupaakesän railakkaimmat päätösbileet! Porispere julkaisee nyt ensimmäiset artistikiinnityksensä. Lisää julkistuksia ja päiväkohtainen ohjelmaon luvassa myöhemmin keväällä. Ensi kesänä Lokki-lavalla ja sen liepeillä nähdään kovia ulkomaisia bändejä, kuten irlantilaista folkpunkia esittävä suosikkiyhtye (USA/IRL), jenkkiläinen metalcore-yhtye , psychobilly-konkari (USA/DE) ja ruotsalainen popmetal-pumppu .

Kotimaisista mukaan on valittu sekä isoimpia tähtiä että muutoin jalustalle nostettuja nimiä. Nyt julkistettaviin suominimiin kuuluvat Jenni Vartiainen, Apulanta, Kolmas Nainen, Stam1na, JVG, Notkea Rotta Allstars vs. SMC Lähiörotat, Ranger, Death Hawks ja Satakunnan ylpeydet Penniless ja Circle.

Mitä muut?

Festivaalin yleislinja pysyy aiempien vuosien kaltaisena eli perjantai on pyhitetty raskaammalle rockille, lauantaina annetaan kaikenlaisten kukkien kukkia ja sunnuntaina on jälleen vuorossa huippusuosittu koko perheen päivä.

Lisäksi tänä vuonna satsataan entistä enemmän Hiuka Tärkee VIP-alueeseen sekä Hairaamo-diskoon, sillä Porisperestä todellakin rakentuu koko kesän huipentava kaiken kansan karnevaali.

Tapahtuman tämän vuoden ilme on ammentanut inspiraationsa Kirjurinluodon puistomaisemasta, Marimekon kuoseista sekä porilaisesta liikennesuunnittelusta sulavalinjaisine ja loogisine ympyröineen.

Kui?

“Päätettiin tänä vuonna ottaa teemaksirailakkaat kesän päätösbileet, ilman ripaustakaan ryppyotsaisuutta. Artistikattaus on myös valikoitunut tähän teemaan mainiosti, ja koska monella koittaa arki Porisperen jälkeisenä maanantaina, niin valutetaan kesän viimeiset hikipisarat Kirjuriluodon nurmikolle!”, vinkkaa festivaalijohtaja HarriVilkuna.

Mist lippui ja kui paljo maksaa?

Kahden ja kolmen päivän EarlyBird- ja VIP-liput tulevat myyntiin tänään ja ne ovat kaupan 14.4. asti.Lippujen hinnat ovat 71,50 e / 2 päivää (pe-la) ja 81,50 e / 3 päivää. 2+1päivän Hiuka Tärkee VIP-lippu maksaa 172,50e. Early Bird -liput ovat voimassaS-etukortilla.

Päiväkohtaiset liput tulevatmyyntiin myöhemmin keväällä.

Porispere Porin Kirjurinluodolla 8.-10. elokuuta 2014.

Kommentoi julkaisua