Aurinkojumala – Kesä Tulee

Aurinkojumala_levynkansi on nuori ja kunnianhimoinen suomirock-yhtye, jonka ”Impi”-demo paljasti poppoolla olevan suurta potentiaalia. ”” ei eroa tuosta demosta juurikaan, vaan se jatkaa samalla hyväksi havaitulla linjalla, johon liittyvät oleellisesti hyväntuulinen ja rento melodisuus sekä energinen rock-meininki.

Hetkisen” on kaunis balladinomainen laulu, jonka haikea tunnelma, tyylikkäät ja koskettavat sanoitukset sekä kaunis melodia huokuvat hittipotentiaalia. ”Hetkisen” on samaan aikaan kaunis ja karkea. Laulajan rosoinen, hieman hiomaton ja punkahtava ääni ja aistikas sävellys tukevat toinen toisiaan ja luovat särmikästä kontrastia. Olen melko varma, että jos tämä kappale kantautuisi ihmisten korviin, moni rakastuisi ensikuulemalla. ”Kesä Tulee” taas on kevyttä, melodista, rentoa ja hyväntuulista rock n’ rollia. Toimii kuin unelma ja potkii kuin jaloviina kesäyönä.

Olen entistä vakuuttuneempi siitä, että Aurinkojumalassa on ainesta vaikka mihin. Bändin yksinkertaisen tarttuva ja elämänmakuinen suomirock varmasti maistuisi monelle muullekin, jos se vain löytäisi tiensä ihmisten kuunneltavaksi. Siihen tuskin menee enää kauaa.

9/10

Kappalelista:
1. Hetkisen
2. Kesä Tulee

Aurinkojumala Facebookissa

Kirjoittanut: Jyri Kinnari

Kommentoi julkaisua