Austin Lucas maaliskuussa kahdelle keikalle Suomeen

Yhdysvaltalainen singer-songwriter saapuu jälleen Suomeen ja soittaa kaksi keikkaa maaliskuussa. Mies esiintyy 16. päivä Jyväskylän Mustassa Kynnyksessä sekä seuraavana päivänä Helsingin Semifinaalissa.

Austin Lucas huokuu lämpöä ja karismaa. Harvoin näkee yhtä välittömiä ja yleisön huomioon ottavia keikkoja kuin Lucasin esiintymiset ovat.

Isänsä musiikillisista juurista oppinsa ottanut punkkarinuori alkoi itsekin kokeilemaan country/americana –tyylisen musiikin tekemistä ja tuo kokeilu on pitänyt Austin Lucasin niin kiireisenä viime vuodet, että punkin soittaminen on jäänyt lähes tyystin. Ulkonäkö on vielä punk, mutta kun mies avaa suunsa, ei voi kuin ihmetellä tuota ääntä, joka suusta tulee. Harvoin kuulee noin koskettavaa laulua. Moni onkin ihmetellyt, ettei noin lahjakas artisti ole tuon suositumpi. Suosiotakin on tullut ja tulee koko ajan, mutta kun takana ei ole suurta markkinakoneistoa, ruohonjuuritason puurtaminen vie aikansa. Suomen-keikoillaan Austin on kerta kerran jälkeen saanut uusia ystäviä ja näin tulee taatusti käymään myös maaliskuussa, kun mies saapuu tuomaan lämpöä Suomen talveen

KEIKAT:

PE 16.3. , JYVÄSKYLÄ
Liput 8/10€ Ennakko: Tiketti / Musta Kynnys

LA 17.3. , HELSINKI
Liput 10/12€ Ennakko: Tiketti

Kommentoi julkaisua