Australialainen hard rock -suuruus Wolfmother Suomeen elokuussa!

Australialainen hard rock -suuruus saapuu konsertoimaan Suomeen elokuussa. Tämä intensiivisistä ja taidokkaista live-esiintymisissään tunnettu yhtye nähdään Helsingin Kulttuuritalossa keskiviikkona 19. elokuuta. Konsertin liput maksavat alkaen 48,50 euroa ja ne tulevat myyntiin Lippupisteeseen torstaina 13. helmikuuta.

Wolfmother perustettiin Sydneyssä vuonna 2004, ja yhtyeen keskushahmona on sen karismaattinen solisti ja taiturimainen kitaristi Andrew Stockdale. Hänen lisäkseen yhtyeessä soittavat nykyisin rumpali Hamish Rosser ja basisti Brad Heald.

Yhtyeen ensilevy, ”Wolfmother”, ilmestyi 2005, ja se nousi heti Australian listalla sijalle kolme. Rolling Stone -lehti nimesi sen jopa yhdeksi vuoden parhaista albumeista. Sittemmin levyä on myyty jo yli 1,5 miljoonaa kappaletta ympäri maailman.

Nykyisin Wolfmotherilla on maailmanlaajuinen ihailijakuntansa, ja yhtye on nähty loppuunmyydyillä keikoilla ympäri maailman sekä suurilla festivaaleilla, kuten Coachellassa ja Lollapaloozassa.

Wolfmother soitti hurmokselliseksi kuvailun keikkansa Provinssirockissa 2011. Nyt yhtye saapuu pitkän odotuksen jälkeen Helsinkiin elokuussa!

www.wolfmother.com/

Kommentoi julkaisua