Australialaisen The Eternalin laulaja Mark Kelson vierailee tuoreella Mustan Kuun Lasten singlellä


Kuva: Juha Almqvist/Mark Kelson

Kotimainen metalliyhtye on julkaissut toisen siglen 26.2. julkaistavalta akustiselta albumiltaan. Kappaleella toimii vierailevana laulajana australialaisen progressiivista doom metalia soittavan The Eternalin vokalisti Mark Kelson. Voit kuunnella kappaleen tästä:

Bändi taustoittaa singleä seuraavasti:

”’The dream of a dying angel’ on laulu siitä, mistä otsikko kertoo. Se on itse asiassa yksi Mustan Kuun Lasten vanhimmista kappaleista; laulun esiaste äänitettiin alun perin legendaariselle ja jo melko isoksi keräilyharvinaisuudeksi nousseelle ”Varjomaa”-demokasetille vuonna 1997. Työstö demosta albumiraidaksi kesti siis lähes 24 vuotta! Ja koska Enkeli on niin ainutlaatuinen kappale, piti sille saada myös ainutlaatuinen laulaja. Australialaisen The Eternal-yhtyeen johtotähti Mark Kelson otti tehtävän hoitaakseen, ja lopputulos on todella mahtava.”

Mustan Kuun Lasten seitsemäs albumi ”Kruunu” on yhtyeen ensimmäinen täysin akustinen levytys, ja myös ensimmäinen tuotanto kansainvälisen laulaja- ja muusikkoryhmän kanssa. Akustisten kitaroiden sekä puhtaan mies- ja naislaulun lisäksi levyllä esitellään mm. jouhikko, käyrätorvi sekä ukulele! Kruunu julkaistaan 26.2. Inverse Recordsin kautta.

Kommentoi julkaisua