Autism Meets Metal on autismiymmärrystä ja raskasta musiikkia

The World Alive Tampereella 20.3.

Autismisäätiö järjestää 1.4. klo 18 legendaarisella keikkapaikalla Tavastialla maksuttoman ja ikärajattoman musiikki- ja viihdetapahtuman Autism meets metalin. Ohjelma koostuu raskaan musiikin nousevista tähdistä Jumalationista, Igniteristä ja Raduxista. Lavalle nousee myös taidokkaasti stand-upia ja näyttäviä temppuja yhdistävä moottorisahajonglööri Janne Mustonen. Tilaisuuden juontaa Tuomas Embuske.

Tapahtuma juhlistaa autismin kirjon moninaisuutta. Autismisäätiö järjestää huhtikuussa lukuisia autismiymmärrystä lisääviä tapahtumia aina toritapahtumasta Finlandia-talolla järjestettävään juhlavaan gaalaan. Autism meets metalin avulla pyrimme tavoittamaan epätyypillisellä, tavanomaista raskaammalla musiikkivalinnalla kohderyhmiä, joita muut tapahtumamme eivät puhuttele ja tuottamaan tapahtuman, jonka tunnelma poikkeaa täydellisesti totutusta.

HUHTIKUU ON AUTISMITIETOISUUDEN KUUKAUSI, KEPPULIKUU

Autismisäätiö viettää juhlistaa huhtikuuta autismitietoisuuden kuukautena ja on nimennyt sen Keppulikuuksi. Keppuli on Autismisäätiön taiteilijan, Kettuki ry:n Vuoden taiteilijaksi valitun Hanna Keynäsin oma sana. Keppulikuun tarkoitus on lisätä tietoa ja ymmärrystä autismista erilaisten tapahtumien ja esiintulojen kautta. Suomen tasavallan presidentti Sauli Niinistö lupautui Autismisäätiön pyynnöstä jo toista kertaa Keppulikuun suojelijaksi, mikä toimii merkkinä siitä, että autismiymmärryksen tärkeys on tunnustettu valtion korkeimmalla tasolla.

https://www.facebook.com/events/1952663454963479/
https://www.facebook.com/jumalation/
https://www.facebook.com/heavythrashingmayhem/
https://www.facebook.com/RaduxBand/
https://www.facebook.com/taikajatuli/

Kommentoi julkaisua