Avenged Sevenfoldin pyroshow päätti Rockfestin: festivaali saa jatkoa ensi vuonna

Hyvinkäällä ensimmäistä kertaa järjestetty Rockfest keräsi neljän tapahtumapäivän aikana yhteensä lähes 60 000 hengen yleisön. Hyvinkään lentokentällä 6.-9. kesäkuuta pidetyllä festivaalilla nähtiin jokaisena päivänä pääesiintyjinä maailmanluokan supertähtiä kuten Ozzy Osbourne, Judas Priest, Marilyn Manson, Megadeth ja Avenged Sevenfold.

Rockfestin järjestelyt sujuivat niin hyvin, että festivaali on päätetty järjestää Hyvinkään lentokentällä myös ensi vuonna. Tapahtumapaikka osoittautui mainioksi niin konsertti- kuin leirintäalueena. Lisäksi festivaalin kaikki neljä päivää sujuivat järjestyksenpidon kannalta ilman suurempia ongelmia. Rockfestin järjestäjät haluavatkin kiittää kaikkia festivaalivieraita hyvästä rocktunnelmasta sekä Hyvinkään kaupunkia tärkeästä avusta tapahtumaan liittyvissä valmisteluissa ja järjestelyissä.

Kolme jättilavaa ja mittava artistikaarti takasivat Rockfestille täysiverisen rockkattauksen laajoine oheistoimintoineen ja palveluineen. Festivaalilla nähtiin yhteensä yli 40 kotimaista ja ulkomaista artistia ja yhtyettä.

Hyvinkään sijainti hyvien kulkuyhteyksien päässä mahdollistaa festivaalivieraille helpon pääsyn alueelle. Hyvinkäälle pääsee junilla ja linja-autoilla, lisäksi kaupunki on hyvin vilkkaan Tampere-Helsinki -valtatien varrella. Lisäksi VR ajaa junavuoroja Helsingin ja Tampereen suuntaan koko yön ajan.

Mitä mieltä olet tämän vuoden Rockfestista?

Kommentit