Awake Again saapuu Kemiin tarjoamaan vertaistukea bändeille sekä esiintymään Kemi Summer Pop Up -tapahtumassa

Turun Rock Academyn kasvatti Awake Again saapuu perjantaina 3.7. Kemin Rock Academyyn klinikoimaan aloittelevan bändin haasteista ja niistä selviytymisestä. Seuraavana päivänä, lauantaina 4.7., yhtye esiintyy Kemin laululavalla Summer Pop Up -tapahtumassa.

Musiikkialalla eteenpäin pääseminen on hankalaa ja vaativaa, josta klinikalla vieraileva Awake Again kertoo tarkemmin oman tarinansa kautta. Awake Again on ehtinyt saavuttaa paljon. Bändillä on aina ollut mielessä uusia tavoitteita, joista kiiltävimpänä on tällä hetkellä esikoisalbumin äänittäminen. Awake Againin polulle on mahtunut niin kipeitä hetkiä kuin suuria onnistumisiakin. Bändikisoja on takana useita eikä niistä aina ole palattu kotiin mainetta niittäen. Siitä huolimatta soittamista on jatkettu. Musiikinteko on välillä tuottanut tuskaa, josta bändi on ammentanut musiikkiinsa tunteita elävästä elämästä.

Kuinka bändi on pysynyt kasassa ja tsempannut vaikeina hetkinä? Kuinka neljän miehen porukka on onnistunut verkostoitumaan oikeiden ihmisten kanssa, ja raivaamaan tiensä autotallista soittolistoille ja festivaalien lavoille? Usko omaan tekemiseen ja yhtyeen musiikkiin ajaa bändiä eteenpäin. Mutta miten kone pidetään käynnissä, kun on vaikeaa ja usko horjuu? Tule kuuntelemaan, saamaan vertaistukea, poimimaan neuvoja ja kysymään rehellisiä kysymyksiä musiikin teosta. Tule ennen kaikkea inspiroitumaan ja – mikä tärkeintä – löytämään oma tiesi rock ’n’ roll -sirkuksessa selviämiseen!

Klinikka

Rock bar & Grill 82 Kemi 3.7.2020 klo 17, vapaa pääsy.

Summer Pop Up -konsertti 4.7.2020

Meripuiston Easy Living in Kemi -tapahtumaviikkoon kuuluva konsertti laululavalla. Illan aikataulu julkistetaan myöhemmin. https://www.kemi.fi/tapahtumat/summer-pop-up-konsertti

Kommentoi julkaisua