Awake Again ja ruotsalainen InOcean yhteiselle Suomen-kiertueelle

Turun lahja metallimusiikille, Awake Again, ja ruotsalainen InOcean kiertävät Suomen keikkalavoja kolme kaupunkia kattavalla kiertueellaan. Yhteiskeikkoja soitetaan 22.–24. helmikuuta Helsingissä, Tampereella sekä Turussa.

Kyseessä ei ole Awake Againin ensimmäinen yhteiskiertue: bändi on soittanut mm. Smash Into Piecesin Suomen-kiertueella syksyllä 2017. InOceanin kanssa on myöskin jaettu keikkalavoja viime vuonna, ja hyvän palautteen johdosta bändit toteuttavat nyt kolmepäiväisen Suomen-kiertueen. Awake Again ja InOcean:
22.2. Lepakkomies, Helsinki. Lue lisää: https://www.facebook.com/events/560920290928475/
23.2. Jack The Rooster, Tampere. Lue lisää: https://www.facebook.com/events/1790939624260360/
24.2. Baari, Turku. Lue lisää: https://www.facebook.com/events/512232555827249/

Awake Again lyhyesti:

Mitä tapahtuu, kun isot melodiat, raskas junttaus, elektroniset sävelet ja laulu yhdistetään? Silloin tapahtuu Awake Again. Metallikliseiden, kuten pääkallojen, mustien vaatteiden ja pukinpartojen sijaan lavalla nähdään värejä, hymyä ja positiivista sykettä. Bändin musiikki ja esiintyminen todistavat, että vakavat aiheet, raskaat sävelet ja “örinä” eivät sulje pois pilkettä silmäkulmasta. Awake Againin keikasta jääkin katsojalle hyvä fiilis.

Spotifyssa biisit lähentelevät kymmentätuhatta kuuntelukertaa. Youtubesta löytyvät musiikkivideot puolestaan ovat jo ylittäneet kymmenentuhannen katselukerran rajan. Sosiaalisessa mediassa bändi toimii aktiivisesti, ja sillä onkin seuraajina jo tuhatkunta fania. Tämä neljän nuoren miehen kokoonpano on kotoisin Turusta. Awake Again valittiin Turku Rock Academyyn vuonna 2015. Ensimmäinen single “Turning point” julkaistiin keväällä 2016. Toinen single “Drop the Bomb” näki päivänvalon tammikuussa 2017. Bändi tuottaa parhaillaan uutta musiikkia julkaistavaksi. Uusien biisien taustajoukoissa toimii mm. Johnny Cruz (Santa Cruz)​ sekä Jacob Hansen​.

https://www.facebook.com/awakeagainband

Kommentit