Axl Rosen rakas kissa kuoli – fanit ryntäsivät lohduttamaan sankoin joukoin

Kirjoittanut Samuel Järvinen - 23.11.2021

Lemmikin omistajat tietävät, kuinka rankkaa on menettää rakas eläinystävä, joka on kulkenut matkassa pitkään. Siksi ei olekaan ihme, että Guns N’ Rosesin solisti Axl Roselle oli kova paikka, kun rakas Dexy-kissa menehtyi. Kissa, jonka koko nimi oli Dexter Maranello, menehtyi 14-vuotiaana.

Rose julkaisi sosiaalisessa mediassa kuvan kissastaan ”in loving memory” -tekstin kanssa. Pian tämän jälkeen fanit saapuivat sankoin joukoin antamaan osanottonsa Rosen menetyksen johdosta, ja kertoivat omia tarinoitaan lemmikeistään ja niiden menettämisestä.

Kaupallinen yhteistyö

Festariennakko: Five Finger Death Punchin ja In Flamesin tähdittämä Sauna Open Air juhlitaan viikonloppuna Tampereella →

Pian tämän jälkeen Rose saapui kiittämään fanejaan sosiaalisessa mediassa kaikesta siitä tuesta, jota he osoittivat Dexyn kuoleman johdosta.

”Kiitos kaikille ystävällisistä sanoista ja tuesta Dexyn kuoleman johdosta, se merkitsee paljon. Ja kiitos kaikille eläinten ystäville, jotka jakoivat tarinansa ystävän/perheenjäsenen menettämisestä. Hyviä ystäviä on vaikea löytää, ja me kaikki olemme onnekkaita, kun löydämme heidät (tai he löytävät meidät!)”, Rose kirjoittaa Twitterissä.

Guns N’ Roses julkaisee vuoden 2022 alussa uuden lyhytsoiton ”Hard Skool”.