Babymetalin kotimaan keikoilla erikoiset teemat: corpse paint, miesten ja naisten illat sekä yhdistetty peruskoululaisten ja yli 60 -vuotiaiden illat

youtube

Japanilainen metallia ja pop-musiikkia yhdistelevä Babymetal on osoittanut keskeliäisyyttä näyttävissä esityksissään. Nyt he ovat vieneet erikoiset ideansa kotimaassaan pidetyn The Five Fox -festivaalin yleisörajoituksiin.

Heinäkuussa alkavassa festivaalikiertueessa on yhdeksälle keikalle osoitettu teema, jota yleisön on noudatettava. Mikäli keikalle saapuva fani ei täytä annettuja vaatimuksia, häneltä voidaan evätä pääsy sisälle. Babymetal kehoittaakin fanejaan varmistamaan, että täyttävät keikkapäivän vaatimukset, ennen kuin hankkivat liput.

Ensimmäiset keikat alkavat miesten- sekä naisteniltoina, kun taas kiertueen kolmas teema tarjoaa pääsyn teini-ikäisille. Yllättävämmät teemat ovat peruskoulun ja yli 60 -vuotiaiden yhteinen keikka sekä corpse paint -teema.

”Each show has its own specific conditions which purchasers must abide by. Please make sure that all of the conditions are met before you make the purchase. In the case that the purchaser does not meet the specific conditions and wins the ticket, we reserve the right to refuse admittance.”

Kommentoi julkaisua