Backyard Baby Nicke Borg loppukesällä Suomeen kahdelle keikalle

Backyard Babiesin laulaja-kitaristi Nicke Borg esiintyy loppukesästä kaksi kertaa Suomessa. Ruotsalainen rock raikuu torstaina 31. elokuuta Helsingissä ja seuraavana iltana Tampereella.

Backyard Babies jäi vuonna 2009 tauolle. Silloin syntynyt Nicke Borg Homeland on artistin vastaveto menneelle uralle. Kaksikymmentä vuotta katurockia ja kovaa kiertue-elämää Backyard Babiesin keulassa vaihtui rauhallisemmaksi tyyliksi ja soundiksi, jossa kuuluu suoran rockin lisäksi myös Johnny Cashin ja Steve Earlen vaikutus.

Nicke Borg on kauan ollut mieltynyt americanaan, vaihtoehtokantriin ja muuhun amerikkalaiseen juurimusiikkiin. Suomalaiset ovat saaneet jo maistaa Nicke Borgin syvää soundia: maestro soitti täällä tammikuussa 2014 ja alkutalvesta 2016.

Backyard Babiesin muusikot löysivät toisensa uudelleen ja julkaisivat ”Four by Four” -albumin loppuvuodesta 2015. Yhtye keikkailee tällä hetkellä aktiivisesti, mutta kun Nicke Borg on “vapaalla”, palo oman musiikin suuntaan on vahva. Se lämmittää Suomessa loppukesällä 2017.

to 31.8.2017
Bar Loose, Helsinki
13 e/15 e (Tiketti) + palvelumaksut

pe 1.9.2017
Jack The Rooster, Tampere
12 e/14 e (Ticketmaster) + palvelumaksut

Ennakkoliput tulevat myyntiin pe 5.5. klo 9.

www.nickeborg.com
www.nem.fi

Kommentoi julkaisua