Bad Wolvesin Doc Doyle kommentoi Thy Art Is Murderin laulajan saamia potkuja

Kirjoittanut Samuel Järvinen - 6.10.2023

Uutisoimme hetki sitten death metallia ja deathcorea soittavan Thy Art Is Murderin erottaneen pitkäaikaisen laulajansa CJ McMahonin yhtyeestä. Taustalla on laulajan väitetty transfobinen toiminta, johon kuului oikeistokommentaattori Matt Walshin julkaiseman videon jakaminen.

McMahon kertoi saaneensa tietää potkuista sosiaalisen median kautta. Hänen lauluraitansa myös korvattiin bändin uuden albumin digiversiolla.

Nyt rockyhtye Bad Wolvesin kitaristi Doc Doyle on kommentoinut tapausta omassa podcastissaan The Ex-Man With Doc Coyle.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen
Mainos päättyy

”Olen hyvin kiinnostunut tästä asiasta, koska se on hyvin samankaltainen kuin mitä tapahtui Bad Wolvesin ja entisen laulajamme välillä. Emme koskaan erottaneet häntä. Meillä ei ollut edes sitä valtaa, joten liikkeelle lähti tarinoita, jotka eivät pidä paikkaansa. Meitä syytettiin kuitenkin samasta asiasta, canceloimisesta, ja haluan vain sanoa muutaman asian”, Doyle kertoo ja jatkaa:

”Ensinnäkin, tiedät tuon palapelin palasen. Se on kuin jäävuori, jonka kärjen näkee ja luulee tietävänsä asiasta kaiken. Mutta haluan toistaa, että minä en tiedä, ettekä te tiedä, kukaan ei tiedä, mitä näiden bändien kulissien takana tapahtuu. Ehkä näit tuon yhden viestin ja ajattelit: ’Ei häntä pitäisi potkia ulos sen takia.’ Mutta ehkä hän on vitun kusipää. En tunne häntä. Hän saattaa olla oikein mukava kaveri. Mutta joskus ihmiset bändeissä ovat kusipäitä, he ovat huumeriippuvaisia, he ovat alkoholisteja, he ovat ajattelemattomia, he pahoinpitelevät ihmisiä fyysisesti, he pahoinpitelevät ihmisiä sanallisesti, he ovat epäluotettavia, he eivät tule ajoissa paikalle, he eivät tee työtään. Bändistä voi saada potkut 50 eri syystä.”

Jos olet deathcore-bändin laulaja, olen pahoillani, mutta kielteinen mielipiteesi trans-ihmisiä kohtaan – olen pahoillani, kyseessä ei ole trans-ihmisisten vastustus, he vain yrittävät pelastaa lapsia – missä kohtaa sinun työnkuvassasi on ’lasten pelastaja’? Olet deathcore-bändissä. Ettekö te laula kuolemasta ja tuhosta, pimeydestä ja murhasta? Mutta nyt pelastatte myös lapsia, ok. Olen varmaan missannut ne kappaleet.”

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen
Mainos päättyy

Voit kuunnella Doylen mielipiteet kokonaisuudessaan alhaalta.