Balance Breach julkaisi uuden albuminsa ”Heart Like Siberia” -kappaleesta musiikkivideon

Kirjoittanut Minttu Koskinen - 28.5.2023

Mikkeliläinen metalcore-yhtye Balance Breach julkaisi ”Abyzmal”-albuminsa Out Of Linen kautta. Levynsä kunniaksi bändi julkaisi musiikkivideon ”Heart Like Siberia” -kappaleesta. Bändi on mahdollista nähdä kesän aikana klubikeikalla Tampereella ja Helsingissä sekä Nummirockissa ja Dark River Festivaalissa.

Bändin laulaja Aleksi Paasonen kertoo biisistä:

”’Heart Like Siberian’ lyriikoissa sukelletaan heti syvään päähän ja kuvataan maailma, jossa tullaan liikkumaan läpi levyn. Siinä, missä ’ABYZMAL’-albumi on teemaltaan Balance BreachinTuhansien murheellisten laulujen maa’, kuvailee ’Heart Like Siberia’ -kappale niitä tuntoja ja ajatuksia, joita läpi levyn käsiteltävät teemat kuten mielenterveysongelmat, yksinäisyys, kuolema ja perhe- ja lähisuhdeväkivalta voivat saada aikaan. Sydän on kylmä ja kovettunut, eikä paluu alkuun ole enää mahdollinen.”

Musiikkivideo on kuvattu vanhassa kylmiössä, joka nosti bändin haluamaan kylmää tunnelmaa mutta samalla myös mahtipontista ulosantia.

”Suunnitellessamme konseptia videoon visionäärimme, rumpali Antti Halonen sai idean raskassavun käytöstä, joka yhdessä sävyltään kylmien valojen kanssa loisi hyisen tunnelman videolle. Videon ohjaaja Teemu Myöhänen sai heti visiosta kiinni. Vanha valtava kylmiö Haminassa osoittautui loistavaksi kuvauspaikaksi, Teemu Myöhänen tuotantotiiminsä kanssa koviksi tekijöiksi, ja Balance Breachin kakkosalbumin avausraita ’Heart Like Siberia’ sai arvoisensa videon!”

Artikkelikuva: Teemu Myöhänen

Luetuimmat

Uusimmat