Bam Margeran sekoilulle ei näy loppua – ”Olen liian ’jackass’ ollakseni Jackassissa”

Kirjoittanut Joonas Arppe - 22.2.2021

Julkaisimme viime lauantaina sivustollamme uutisen, jossa kerroimme mm. The 69 Eyesin, HIM:in ja CKY:n kanssa yhteistyötä tehneen Bam Margeran herättäneen huolta Instagramissa julkaisemallaan videolla, jossa Margera tilitti sekavana saaneensa kenkää tekeillä olevan Jackass 4 -elokuvan tuotannosta. Videolla Margera vuodatti katkeruuttaan elokuvan tekijätiimiä kohtaan ja pyysi fanejaan välttämään elokuvaa.

Kaupallinen yhteistyö

Vinyylien suosio kasvaa kasvamistaan - Backstage Rock Shop tuo myyntiin kiinnostavia harvinaisuuksia ja uudelleenjulkaisuja →

Meininki ei näytä viikon aikana muuttuneen ainakaan parempaan suuntaan, sillä uudessa videosarjassaan Margera kiroaa Jackass-ohjaaja Jeff Tremainen ja entiset kollegansa alimpaan helvettiin jo toistamiseen. Margera väittää myös Tremainen ja Johnny Knoxvillen pakottaneen hänelle lääkkeitä, joiden ottaminen olisi johtanut sairaalahoitoa vaativaan allergiseen kohtaukseen. ”He varastavat kaikki ideani ja vääntävät niistä omiaan. Hypätään juoksumatolle tai laitetaan Knoxville tuuban sisään. Sitten he väittävät niitä omiksi ideoikseen” Margera toteaa:

”Olen liian ’jackass’ ollakseni Jackassissä. Nyt he tekevät omaa Jackassiaan. CKY ei ole mukana, äitini ja isäni eivät ole mukana, Ryan Dunn on kuollut. Chris Raab lähti, koska he ovat liian hollywood. Rick Kosick ei kestä sitä enää, Trip Taylor ei kestä sitä enää, he ovat liian hollywoodeja Hollywoodiin!”