Mutant Koala Pictures - "Bändi nimeltä Impaled Rektum"

”Bändi nimeltä Impaled Rektum” -hevikomedian kuvaukset valmiita: ensi-ilta 2018 alkuvuodesta

Kirjoittanut Minttu Koskinen - 6.8.2017
Mutant Koala Pictures sekä Making Movies Oy – ”Bändi nimeltä Impaled Rektum”

Tuottaja Making Movies Oy sekä tuotantoyhtiö Mutant Koala Picturesin ydintiimi ovat saaneet ”Bändi nimeltä Impaled Rektum” -hevikomedian kuvaukset valmiiksi. Making Movies Oy tiedotti Facebook-sivuillaan, että komedian ensi-ilta sijoittuu ensi vuoden alkuun.

Elokuvan ohjauksesta vastaavat Jukka Vidgrén sekä Juuso Laatio, kun taas päänäyttelijöinä nähdään Johannes Holopainen ja Max Ovaska. Holopainen esittää Impaled Rektumin laulajaa Turo Moilasta ja loput bändin jäsenet muodostuvat Ovaskan, Samuli Jaskion ja Chike Ohanwen rooleista. Näyttelijä Rune Temte tuo elokuvaan norjalaista verta. Elokuvassa puhutaankin suomen lisäksi jonkin verran norjaa ja englantia.

Iltalehti oli seuraamassa kuvauksia, jossa elokuvan tuottaja Kai Nordberg kertoi 30 kuvauspäivän päättyneen Hernesaaren telakkahallin loppukonserttiin. Kyseiseen joukkokohtaukseen oli viime kuun aikana haussa avustajia.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen
Mainos päättyy

Toisena ohjaajana toiminut Jukka Vidgrén kertoi Iltalehdelle komedian juonesta ja prosessista:

”Elokuva on komedia, joka kertoo pienen pohjoisen kaupungin nelihenkisestä hevibändistä ja heidän tavoitteestaan päästä soittamaan isolle stagelle Norjaan. Matkalla sinne heidän on voitettava omat pelkonsa.”

”Siitä on varmaan noin viisi vuotta aikaa, kun prosessi lähti liikkeelle. Käsikirjoittaminen, rahoituksen saaminen ja tuottajien mukaan saaminen kesti vuositolkulla, kunnes vihdoin päästiin tekemään elokuvaa alkuvuodesta.”

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen
Mainos päättyy

Elokuvan päätuotantoyhtiö Making Moviesin lisäksi yhteistyökumppaneita ovat norjalainen Filmcamp ja belgialainen Umedia, joista jälkimmäinen toteuttaa jälkityöt ja efektit.

Iltalehden videohaastattelun Johannes Holopaisen ja Max Ovaskan kanssa näet täältä.

Journalistin Jouni Hakkaraisen näyttelijähaastattelut näet tästä:


Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen
Mainos päättyy