Bangkok Dollarsin miehistössä muutoksia, ja bändi julkaisi uuden singlen lyriikkavideon kera

Kirjoittanut Minttu Koskinen - 4.12.2022

Espoolaisen hard rock -yhtye Bangkok Dollarsin miehistössä on tapahtunut muutoksia. Tino Veijalainen on jättänyt tehtävänsä laulusolistina, ja Max Salkavuo ottaa haltuun roolin myös vokalistina. Bangkok Dollars julkaisi muuttuneella kokoonpanolla myös uuden singlen nimeltä ”Unholy Adrenaline”.

Yhtye kommentoi muuttunutta tilannetta seuraavasti:

”Tähän ei liittynyt minkäänlaista draamaa, tiet vain veivät eri suuntiin. Bändi kiittää Tinoa työstä ja ajasta yhtyeen parissa ja toivottaa kaikkea hyvää jatkoon. Toistaiseksi hommat jatkuu triona, kun Max Salkovuo ottaa kontolleen myös vokalistin tontin, taustalaulujen osalta hommaa jatkaa Janne Savolainen. Bändin mukaan muutos on vaatinut uudelleen organisoimista ja soundin sekä ylipäätänsä homman pohtimista uudesta perspektiivistä. ”

Tuoreesta singlestä bändi puolestaan kertoo seuraavaa:

”Biisi on soundimaailmaltaan paluu juurille energisen hard rockin pariin. Rumpali Mikko Salmisen mukaan oli aika siirtyä raskaampisoundisen ”Lost Souls” -albumin jälkeen takaisin hieman kevyempään ja rempseämpään soundiin. Lopputulokseen bändi on tyytyväinen ja lupaileekin, että lisää on tulossa vielä lähiaikoina. ”