Barbe-Q-Barbiesin Niinan TOP5 vuonna 2014 ja studiokuulumiset

barbe_q_barbies äänittää parhaillaan Hämeenlinnassa kolmatta pitkäsoittoaan edellisenkin levyn tuottaneen Janne Saksan kanssa. Luvassa on taattua :a uusilla höysteillä ja extramarinadilla. Ensimmäinen sinkkulohkaisu pamahtaa ilmoille jo heti alkuvuodesta. Biisin nimi pidettäköön vielä salaisuutena.

Pienten nauhoittelukuulumisten lisäksi ja alkaneen vuoden 2015 kunniaksi bändin rumpali Niina nimesi myös vuoden 2014 kovimmat pitkäsoitot.

1. Rival Sons: Great Western Valkyrie. Tämä bändi iski suoraan tajuntaan saavuttuaan aikoinaan aikakoneella keskuuteemme. Levy on ehdottomasti vuoden hienoin kokonaisuus. Upeita biisejä, vahvoja soundeja ja sielukasta tunnelmointia alusta loppuun. Jayn ääni pureutuu tikarin lailla sydämeen. On kestänyt jo valehtelematta satoja kuuntelukertoja.

2. First Aid Kit: Stay Gold.Vaikka en ole mikään vannoutunut kantrin ja folkin suurkuluttaja, niin tämä duo on tuonut todellista lohtua ja lämpöä kylmiin, yksinäisiin iltoihin. Levy pyörimään ja kynttilät palamaan = täydellinen harmonia.

3. Prince w/ 3RDEYEDGIRL: Plectrumelectrum. Vaikka Prince kuuluukin kestosuosikkeihin, olin totaalisen pöyristynyt tämän levyn annista. Huikean soiton ja laulannan lisäksi levy on täydellinen paketti biisiensä suhteen. Mukavan jäykkää funkkailua ihan siihen huikeimpaan balladiosastoon saakka. Ja mikä parasta, levyssä kuuluu soittamisen riemu. Ihan niinku Princekin ois lähteny himakalsareissaan treenikselle ”not give fuck”- asenteella ja tuutannu vaan menemään! Tämän nelikön toivoisin vielä näkeväni livenä.

4. Karkkipäivä: Jos Päijänne Viskiä Ois. Taas mennään snadisti oman diggailuosaston ulkopuolelle, mutta tämä bändi on sulattanut mun sydämen totaalisesti. Hullu kantri-blues-rock-folk-viisikko pistää haisemaan niin, et vähemmästäkin tippuis jo tuoliltaan. Suosittelen sekä levy- että live-elämystä.

5. Maailmanlopun Tyttö & Hyeenat: Maailmanlopun Tyttö & hyeenat. Panee tajun kuutamolle. Yksi kovimmista uusista tulokkaista kotimaisella rintamalla. Ihanan ronskit seiskarisoundit ja nokkelat sanoitukset. Paranee jokaisella kuuntelukerralla!

http://www.barbeqbarbies.com/

https://www.facebook.com/barbeqbarbies/

Kommentoi julkaisua