Kuva: Petri Kokko

Barrel tutkiskelee rakkauden pimeitä puolia nyt ilmestyneellä EP:llään -katso avausbiisistä tehty video

Kirjoittanut Niko Kuusela - 4.6.2023

Tamperelainen tanakan metallin lähettiläs Barrel on julkaissut toisen EP:nsä ”Unanticipated Confessions of Love”. Yhtye on syntynyt viime vuosien aikana vaikuttaneiden tapahtumien aiheuttamasta luovasta tuhosta sekä rajoittamattomasta tekemisen ilosta ja sen musiikissa on kuultavissa jäsentensä muiden orkesterien kuten Dystocracyn ja Dead Samaritanin vaikutus.

”Nyt julkaistuista kolmesta biisistä muovautui eräänlainen konsepti-EP, jolla tutkiskellaan rakkauden pimeitä puolia. Kuten esimerkiksi mihin ihminen on valmis ehdottoman rakkauden vuoksi tai miten elämä ilman rakkautta ja kyvyttömyys ilmaista sitä voivat ajaa äärimmäisiin ja ihmisyyden rajat kyseenalaistaviin tekoihin. Tai miten rakkautta voi löytyä odottamattomista paikoista, joissa se ei kuitenkaan ikinä saavuta tarkoitettua kohdettaan, vaan jää ikuisesti tunnustamatta. Yksin tyhjän kirjan sivulle, joita kukaan ei koskaan lue”, yhtyeen basisti Vellu taustoittaa EP:n tematiikkaa.

”Unanticipated Confessions of Love” – biisilista

  1. Ed
  2. Man of the Book
  3. Will It Take the Void

Barrel keikoilla seuraavasti:
10.6. Myllyranta-Rock 2023, Lempäälän Myllyrannan tapahtumapuisto. Muut esiintyjät AUK, Abandon All, Jeesut & Sateenvarjo, Miss Vain, High Times Awaiting ja KARU
14.6. Tuhdimmat Etkot Hönössä, Tampere. Mukana Crimson Day
29.8. Laikunlavan Puistokonsertti, Tampere. Muut esiintyjät Guilty Pleasure ja Randy Royal Machine

Luetuimmat

Uusimmat