Bartłomiej Krysiukin versio Batushkasta allekirjoitti levytyssopimuksen: uusi albumi tekeillä

Puolalainen black metal -yhtye Batushka kävi vuoden 2019 alussa läpi aikamoisen sotkun. Bartłomiej “Bart” Krysiuk kertoi erottaneensa kitaristi Krzysztof ”Derph” Drabikowskin, joka puolestaan kertoi, että bändissä oli tapahtunut vallankaappaus ja että ainoa oikea versio yhtyeestä on olemassa ilman Krysiukia. Nyt Krysiukin versio yhtyeestä on rikkonut hiljaisuuden sosiaalisessa mediassa. Yhtye kertoo:

”Kukaan ei ole koskaan kieltänyt Drabikowskin panosta – moraalisesti tai laillisesti. Drabikowski on saanut tunnustuksen säveltämisestä sekä osallistumisesta ’Litourgiya’-albumin musiikkiin. Yksi ihminen ei kuitenkaan ole Batushka, ja siitä syystä identiteettimme olivat piilotettuja. Ihminen, joka väitti rakastavansa työtään, päätyi vain pelaamaan omaan pussiinsa ilman bändiin sijoittamista. Rakastamanne Batushka olisi murskautunut tuollaisen miehen ahneuden alla.”

Kannanoton ohessa yhtye julkistaa allekirjoittaneensa uuden maailmanlaajuisen levytyssopimuksen Metal Blade Recordsin kanssa. Yhtyeen on määrä julkaista uusi albumi vuoden 2019 aikana levytyssopimuksen myötä.

Kommentoi julkaisua