Battle Beast antaa kyytiä tärykalvoille ja genrerajoille: uusi albumi ”Bringer of Pain” ilmestyy helmikuussa

battle-beast-2016Metalliyhtye Battle Beast julkaisee neljännen albuminsa ”Bringer of Pain” 17.2.2017. Levyn myötä on uudistunut myös yhtyeen kokoonpano ja tapa tehdä musiikkia. Mahtipontisessa soundimaailmassa seikkaileva ”Bringer of Pain” on yhdistelmä perinteistä hevimättöä, discobiittejä sekä dynaamista hardrockia.

– ”Uusi levy on sellainen, että sää lennät perseelles!”, kiteyttää Battle Beastin laulaja ja keulahahmo Noora Louhimo.

”Bringer of Pain” on selkeä bändilevy, jonka kappaleiden tekemiseen on osallistunut koko yhtye. Uudella albumilla kuullaankin tutun metallitykityksen lisäksi yllättäviä uusia puolia sekä myös iloisia sävyjä vapautuneelta Battle Beastilta.

Levyn on äänittänyt ja tuottanut yhtyeen kosketinsoittaja Janne Björkroth ja masteroinnista on vastannut Mika Jussila. ”Bringer of Pain” on Battle Beastin ensimmäinen julkaisu uudistuneella kokoonpanolla. Yhtyeen kanssa pitkään live-jäsenenä soittanut kitaristi Joona Björkroth (Brymir, ex-For the Imperium) on kiinnitetty yhtyeen vakiokokoonpanoon, ja Björkroth on myös osallistunut uuden levyn sävellykseen merkittävällä panoksella.

Vuonna 2008 perustettu Battle Beast nousi nopeasti metallikansan suosioon voitettuaan sekä Wacken Metal Battle -kilpailun että Radio Rock Starba -skaban vuonna 2010. Ahkerasti kiertävä Battle Beast on tuttu näky manner-Euroopan konserttisaleissa ja maailman suurimpien rockfestivaalien lavoilla, ja yhtyeen kolme edellistä levyt ovatkin olleet menestyksiä niin kotimaassa kuin ulkomailla. Emma-ehdokkaanakin olleen yhtyeen edellinen albumi ”Unholy Savior”, meni julkaisuviikollaan suoraan Suomen virallisen listan ykköseksi.

Albumin ensimmäinen single ja musiikkivideo julkaistaan perjantaina 15.12.2016

www.battlebeast.fi
www.facebook.com/battlebeastofficial

battle-beast-bringer-of-pain-2016Battle Beast:
Noora Louhimo, laulu
Joona Björkroth, kitara
Juuso Soinio, kitara
Eero Sipilä, basso
Janne Björkroth, koskettimet
Pyry Vikki, rummut

Kommentoi julkaisua