Kuva: Terhi Ylimäinen

Battle Beast julkaisee jylhän voimabiisin: katso video ”Where Angels Fear to Fly” -kappaleesta

Kirjoittanut Arto Mäenpää - 7.1.2022

Suomen menestyvimpiin metalliyhtyeisiin lukeutuva Battle Beast julkaisee tänään uuden singlen ”Where Angels Fear to Fly”. Voimakas kappale on kolmas single Battle Beastin kuudennelta ”Circus of Doom” -albumilta, joka julkaistaan kahden viikon kuluttua 21.1.2022. Yhtyeen kosketinsoittaja Janne Björkroth kertoo kappaleesta seuraavaa:

”Where Angels Fear to Fly syntyi kiitollisuudesta heitä kohtaan, jotka ovat jo sukupolvien ajan panneet epätasa-arvoistavia rakenteita säröilemään. Kappaleen innoittajina toimivat isovanhempamme sekä muut sisukkaat ja rohkeat edelläkävijät, jotka ovat taistelleet tasa-arvoisemman yhteiskunnan puolesta, ja tehneet maailmasta paremman paikan meille kaikille. Biisi on omistettu jokaiselle, joka on törmännyt vähättelyyn, syrjintään, epäreiluihin esteisiin tai ennakkoluuloiseen kohteluun. Se on kirjoitettu voimakappaleeksi kaikille, jotka joutuvat kamppailemaan tullakseen kuulluiksi ja saadakseen arvostusta, joka kuuluu ihan jokaiselle.”

Kappaleelle julkaistaan samalla musiikkivideo, jonka on ohjannut Markus Nieminen. Voit katsoa videon tästä:

Lokakuussa julkaistu ensimmäinen single ”Master of Illusion” on ehtinyt rikkoa miljoonan katselukerran rajan Spotifyssa sekä YouTubessa, ja kappale on noussut lukuisten radiokanavien soittolistoille.

Battle Beastin edellinen albumi ”No More Hollywood Endings” julkaistiin 2019. Albumi meni suoraan Suomen listaykköseksi, ja sijoittui korkealle myös monissa muissa Euroopan maissa. Lisäksi yhtye palkittiin levystä Vuoden Metalli -Emmalla. Battle Beast on kerännyt yli 200 miljoonaa toistokertaa internetin suoratoistopalveluissa sitten vuoden 2011 debyyttilevyn.

Albumin ennakkotilaus-/tallennuslinkki:
https://bfan.link/circusofdoom

https://battlebeast.fi/tour
http://www.battlebeast.fi/
https://www.facebook.com/battlebeastofficial/
http://twitter.com/battlebeast
http://instagram.com/battlebeastband
https://www.youtube.com/battlebeastband
http://www.nuclearblast.de/battlebeast