Battle Beastin albumi on kuin yllätyksellinen päivä sirkuksessa

Kirjoittanut Arto Mäenpää - 21.1.2022

Suomen menestyneimpiin metalliyhtyeisiin lukeutuvalta Battle Beastilta julkaistaan tänään odotettu albumi ”Circus of Doom”. Kuudes pitkäsoitto vie kuulijansa vaihtuvien tunnelmien ja kiehtovien tarinoiden äärelle.

”Tavoitteenamme oli tehdä mielenkiintoinen ja mukaansatempaava levy, jolla on sekä kevyempiä bilebiisejä että raskaampiakin kappaleita. Lopputulos on monipuolinen kokonaisuus, joka kuulostaa sekä tuoreelta että tutulta Battle Beastilta.

Kaupallinen yhteistyö

Vinyylien suosio kasvaa kasvamistaan - Backstage Rock Shop tuo myyntiin kiinnostavia harvinaisuuksia ja uudelleenjulkaisuja →

Albumi on nimetty massiivisen avausraitansa mukaan. Tarttuva ja teatraalinen kappale pitää sisällään villejä orkestraatioita, kiinnostavia yksityiskohtia ja monia tarinoita. Siinä mielessä kappale heijastaa koko levyä, ja se sopi mielestämme hyvin nimibiisiksi sekä aloittamaan kokonaisuuden, vaikka kyseessä ei olekaan teema-albumi.

Kuten ”Circus of Doom” -kappale, koko levy on kiehtova ja monitasoinen. Kuin yllätyksellinen päivä sirkuksessa.”

– Janne Björkroth

Tänään julkaistaan myös uusi musiikkivideo albumin kappaleelle ”Wings of Light” ja voit katsoa sen tästä:

Kuuntele albumi ”Circus of Doom” tästä:

Albumilta aikaisemmin julkaistujen kappaleiden ”Master of Illusion” ja ”Eye of the Storm” musiikkivideot ovat rikkoneet miljoonan katselukerran rajat Spotifyssa sekä YouTubessa, ja ”Master of Illusion” soi lukuisten radiokanavien soittolistoilla.

Battle Beastin edellinen albumi ”No More Hollywood Endings” julkaistiin 2019. Albumi meni suoraan Suomen listaykköseksi, ja sijoittui korkealle myös monissa muissa Euroopan maissa. Lisäksi yhtye palkittiin levystä Vuoden Metalli -Emmalla. Battle Beast on kerännyt yli 200 miljoonaa toistokertaa internetin suoratoistopalveluissa sitten vuoden 2011 debyyttilevyn.

Albumin tilaus-/tallennuslinkki:
https://bfan.link/circusofdoom

https://battlebeast.fi/tour
http://www.battlebeast.fi/
https://www.facebook.com/battlebeastofficial/
http://twitter.com/battlebeast
http://instagram.com/battlebeastband
https://www.youtube.com/battlebeastband
http://www.nuclearblast.de/battlebeast