Battle Beastin Noora Louhimon uran ensimmäinen sooloalbumi ”Eternal Wheel Of Space And Time” kuunneltavissa kokonaisuudessaan

Battle Beastista tunnettu laulaja Noora Louhimo julkaisee tänään uransa ensimmäisen sooloalbumin nimeltä ”Eternal Wheel Of Space And Time” Ranka Kustannuksen kautta. Musiikillisesti levy edustaa sielukasta bluesrokkia kantrivivahtein, täysin ääripäätyyliä, kuin mihin Louhimo on totuttu aiemmin yhdistämään. Kunnianhimoisen teoksen kappaleissa kuullaan taidokkaan Noora Louhimo Experience -yhtyeen ohella torvi- ja viulusektioita sekä laulukuoroja. Albumin on tuottanut kitaristi Samuli Erkkilä, joka on vastannut myös sävellystyöstä Louhimon kanssa. Pekka V. Louhimo on ollut visuaalisen suunnittelun ja toteutuksen ohella mukana myös sanoittamassa kappaleita. Voit kuunnella Louhimon sooloalbumin kokonaisuudessaan tästä:

Albumi on hyvin henkilökohtainen teos Louhimon sielunmaisemaan ja menneisyyteen. Biiseissä avataan riipaisevia omakohtaisia tuntemuksia sydänsuruista elämäniloon ja menneisyydestä irti päästämiseen.

Biiseissä kuuluvat Louhimon musiikilliset juuret ja vaikuttajat. Aretha Franklinin vahva vaikutus näkyy erityisesti ”Sinner on the Floor” -kappaleessa. ”If I Was Your Woman” on puolestaan kunnianosoitus Dolly Partonille ja ”Peace of My Heart” -cover tekee kunniaa Janis Joplinille. Franklinin, Partonin ja Joplinin lisäksi albumilla kuuluu kaikuja Guns N’ RosesistaPink Floydista, AC/DC:stä ja Queenistä.

Albumilta löytyy myös kunnianosoitus länkkärileffoille ja bluesmusiikille (”Last in Line”) sekä ylistys elämälle, musiikille ja niiden sekoitukselle (”Sinner on the Floor”). Rokimpaa mimmi-poweria edustaa ”Valkyrie”. ”New You” on puolestaan sisarusten, Nooran ja Pekan, duettokappale.

Noora vieraili hiljattain The Riffissä Helsingissä KaaosTV:n videohaastattelussa keskustelemassa tulevasta sooloalbumistaan, ja voit katsoa videohaastattelun kokonaisuudessaan tästä:

Levyjulkkarikeikka G Livelabista on katsottavissa striiminä pe 19.3. klo 21.15. Liput ja katselukoodi:
https://www.glivelab.fi/tampere/events/noora-louhimo-experience-eternal-wheel-of-time-and-602a331df023a90017042c02/

Kommentoi julkaisua