Battle Beastin Noora vierailee Somehow Jo!:n uudella kappaleella

Kirjoittanut Arto Mäenpää - 1.4.2015

Somehow Jo 2015Tampere-skenen uusimman ilmestyksen Somehow Jo:n debyyttilevyn nimikkoraidalla ”Satans Of Swing”, kuullaan Battle Beastin Noora Louhimoa. Levyn virallinen julkaisupäivä on 30.4.2015, mutta tuo levyn nimikkoraita löytyy nyt ennakkoon Spotifystä ja video Youtubesta. ”Satans of Swing” –levy tulee löytymään Levykauppa Äx:stä, Spotifystä ja kaikista yleisimmistä digitaalipalveluista. Levyltä on lohkaistiin myös toinen single ”Fool”, jonka musiikkivideo julkaistiin Youtubessa maaliskuun ensimmäisellä viikolla.

Alternative-musiikin Spice Girls, tamperelainen Somehow Jo! on perustettu jo 2009, mutta yhtye halusi pyhittää ensimmäiset vuotensa harjoittelemiselle ja itsensä löytämiselle. Tampereella Headline Recording Studiolla työstetty levy uhkaa energiallaan hakata reiän sellaiselle musiikin segmentille, jota Suomessa ei ole totuttu näkemään. Yhtye on tehnyt yhteistyö -ja jakelusopimuksen Inverse Recordsin kanssa.

” Täytyy sanoa että Somehow Jon kanssa työskentely oli elämäni tähän asti yksi nautinnollisimmista ja mukavimmista sessioista. Kaiken lisäksi biisi on helvetin kova ja jätkät vielä kovempia. Love you Somehow Jo! Keep on rocking!”
-Noora Louhimo, Battle Beast

”Todella kovaa ja groovaavaa kamaa, jota Suomessa ei olla ennen nähty! Rokkimetallista funkkiin eli ei mitään genrerajoituksia, makee yhtye!”
–Juuso Turkki, Red Moon Architecht & The Hypothesis

Somehow Jo –levyjulkkarikiertue alkaa 1.5 Tampereelta.