Battle Beastin uusi single vie synkkään illuusioon – Katso uusi musiikkivideo ”Master of Illusion”

Kirjoittanut Arto Mäenpää - 22.10.2021
Kuva: Terhi Ylimäinen

Suomen menestyvimpiin metalliyhtyeisiin lukeutuva Battle Beast julkaisee tänään uuden singlen ”Master of Illusion”. Tarttuva kappale on ensimmäinen maistiainen tammikuussa 2022 julkaistavalta Circus of Doom –levyltä, jonka ennakkomyynti alkaa tänään. Yhtyeen kosketinsoittaja Janne Björkroth kuvailee kappaletta seuraavasti:

”Master of Illusion on tykki tanssibiisi, joka panee peilipallot helisemään. Kappale antaa tilaa monenlaisille tulkinnoille tarinallaan, joka kertoo itsekkyydestä, ahneudesta ja kapeakatseisuudesta. Biisin keskushahmo ajaa omaa etuaan muita kuuntelematta ja kunnioittamatta, kunnes hänen koko elämänsä alkaa muistuttaa illuusiota, johon sen rakentaja kadottaa myös itsensä. Sävellyksessä, lyriikoissa ja tuotannossa on kuitenkin leikillisyyttä ja Battle Beastille ominainen pieni pilke säilyy silmäkulmassa rankkojenkin teemojen käsittelyssä,”

Tänään julkaistaan myös singlen musiikkivideo, jonka on ohjannut Markus Nieminen. Voit katsoa videon tästä:

Kuuntele Master of Illusion:
https://battlebeast.bfan.link/master-of-illusion

Battle Beastin kuudes pitkäsoitto ”Circus of Doom” julkaistaan 21.1.2022, ja sen ennakkomyynti on alkanut tänään. Albumi on äänitetty Helsingissä JKB Studiolla ja sen julkaisee maailmanlaajuisesti Nuclear Blast. Ennen alkuvuoden julkaisua ja sitä seuraavaa Euroopan-kiertuetta yhtye nähdään kotimaan kamaralla kahdeksan keikan verran joulukuussa.

Battle Beast – Suomen keikat 2021:
1.12. Joensuu, Kerubi
2.12. Joensuu, Kerubi
3.-4.12. John Smith Frozen Festival
4.12. Rauha, Holiday Club Saimaa
5.12. Turku, Logomo
10.12. Köyliö, Lallintalo
17.12. Seinäjoki, Rytmikorjaamo
18.12. Oulu, Tullisali

Battle Beastin edellinen albumi ”No More Hollywood Endings” julkaistiin 2019. Albumi meni suoraan Suomen listaykköseksi, ja sijoittui korkealle myös monissa muissa Euroopan maissa. Lisäksi yhtye palkittiin levystä Vuoden Metalli -Emmalla. Battle Beast on kerännyt yli 200 miljoonaa toistokertaa internetin suoratoistopalveluissa sitten vuoden 2011 debyyttilevyn.

https://battlebeast.fi/tour
http://www.battlebeast.fi/
https://www.facebook.com/battlebeastofficial/
http://twitter.com/battlebeast
http://instagram.com/battlebeastband
https://www.youtube.com/battlebeastband
http://www.nuclearblast.de/battlebeast